Beyazeller Yalova aktif hastanesi doktoru .İlk muayenemi devlete almak istiyordum ama yıl sonuna kadar yer yok :( Bende methedilen bu hanıma aldım .Kendisine giden memnun kalan var mı ? Muayane ücreti sigortalı 315 TL miş .
Kara77 Beyazeller evet ben gidiyorum Aybala Hanim’a memnunum çok tatlı bri bayan herşeyi anlatıyor siz sormadan söylüyor
Zynpeylul1616 Beyazeller merhabalar ben iznikte oturuyorum 2 arkadaşımda aybala hanımda doğum yaptı Yalova’da bende şimdi bebiş bekliyorum ve aybala hanıma gidiyorum çok memnunum çok guleryuzlu ve tatlı herşeyi anlatıyor.
Beyazeller Kara77 Ben devlette yer buldum o yüzden ilk devlete gideceğim .Enise şeker doktorun adı :) Memnun kalmazsam Aybala hanıma giderim diye düşünüyorum
Beyazeller Mavikalem Ben devlete gideceğim yarın insaAllah. Özelde varmış devlette var mı bilmiyorum 🤷🏻♀️
Kara77 Beyazeller ben gittim devlette doktorun odasında yoktu zemin katta ultrason odası var ortak yaşlı genç hamile erkek kadın çocuk kim varsa giriyordu. Şimdi bina değişti belki o da değişmiş olabilir ınşallah 🤭
Beyazeller Zynpeylul1616 Anladım ben şimdilik devlete gideceğim memnun kalmazsam artık Aybala hanıma alırım :)
Beyazeller Kara77 Evet yeni hastane güzeldir bence, cünkü ; çok büyük .Memnun kalırsam devam edeceğim , o kadar para vermeye gerek yok.Devlet bize hak sunmuş :)