Mervecenik Ben park yatak aldım anne yanı olabilen. Bebek odasına direk montessori kurdum. Beşik filan bana kullanışsız geliyor. Park yatak 3 4 yaşına kadar kullanılıyor sonrası zaten kendi odasında yatacak. O yüzden direk çocuk odası olarak ayarladım.
2022Mom2022 MasaAll işte bende bu kafadayım ama bi kaç tanıdık tutmuş büyüyen beşikte bebek uyumaz oraya alışmaz düşer falan diyorlar sinirlerim bozuldu açıkcası millet çocuğunu nerde yatıyor uyutuyor sanki Hem Allah korusun niye düşsünki ya ufakken gözümü korkuttular ya of o yüzden kararsızlık çekiyorum
2022Mom2022 Asyabuse yatak odamızda benim yanımda en fazla kaç ay yatabilirki bizim yatağa alışsın istemiyorum 5 6 aylık olunca kendi odasına alıştırmayı orda uyutmayı düşünüyorum öyle olmazmı çoo tecrübesizim 😅bu konuda herkez farklı şey diyor
Asyabuse 2022Mom2022 anne yanı olanilen park beşikle kendi odasında yatırmaya devam ediyosun zaten. Büyük olduğu için 3-4 yaşa kadar yatabiliyor. Yani çevremde mobilya olarak alanlar hep pişman :( çocuk inmeye çalışıyor düşüyor, inemiyor ağlıyor falan. İstemeye istemeye bende park beşik aldım çünkü tipsizler gerçekten o yüzden hiç istemiyordum 😂Benimde hedefim 6 aylık ayırmak inşallah ayırırız canım
MasaAll 2022Mom2022 ne alaka saçma sapan bi şekilde kafaları karıştırıyorlar siz gönlünüzden ne geliyorsa onu yapın zaten insna bebeğe gözü gibi bakıyor
Ozlemtanirr Bende merak ediyorum aslında park yatak almak istiyorum çünkü eşim asker, çocuk 1 yaşına geldiğinde taşınmış olcaz yada park yatak + beşik bu büyüyen yatak olanlardan almayı düşünüyorum daha 1.3 aylık hamileyim bilemiyorum
Udu 2022Mom2022 ayy valla indirimede girmis ben 2800 e aldım bence kacirma yatagıda hediye ediyolar https://www.elelebaby.com/elele-madre-anne-yani-park-yatak-oyun-parki-70x110-cm-gri-siyah