Ay kızlarrrr doktora gittim bugün 38+4 üm alttan muayene etti böyle bir acı yok o kadar canım yandı ki o masada ağlamamak için zor tuttum kendimi normal doğum nasıl yapıcam diye daha cok korkmaya başladım canım cok yandı napıcam bilmiyorum acılmam hiç yok

ANNEADAYI0 içimi ferahlattın ya sağol 😂 3 hafta sonra benim de çatı muayenem var 🥺

ANNEADAYI0 yaa korkuttunuz benim doktorumda 37 de yapabiliriz belki dedi bebegin gelişimi ileride olduğu için

@Cagmer @emirtosveannesi Bence korkulacak hiçbir şey yok. Ben 2 gün önce gece hem 3 kere açıklık var mı diye elle muayene oldum sabahında da çatı muayenesi ve suyumun durumu ne diye alttan muayene oldum. Ki canım o kadar tatlıdır ki kan aldırmaya bile zor dayanırım. Korktukça daha çok sorun yaşarsınız. Rahat olun,çok basit bir işlem. Dakika bile sürmüyor.

ANNEADAYI0 her insanin bünyesi farkli tabi bende çatı muayenesi oldum ama canım falan yanmadı. Doktorla alakalida olabilir mi onuda bilmiyorum

Kaçıncı haftada çatı muayenesi yapılıyordu 32. Haftadayim 10 gün sonra randevum var o zaman 33 haftam bitmek üzere olacak yapar mı acaba çatı muayenesi korkuyorum devlet takipliyim ve doktorların hepsi erkek utanıyorum doktor mu yapıyor yoksa hemşire falan mı

Bende yeni yaptırdım çatı muayenesi kendinizi kasmanizdan kaynaklı veya duruşunuzun bozukluğundan kaynaklı acı yaşamış olduğunuzu tahmin ediyorum tabi acı eşiği farkida vardır diye düşünüyorum korkmayın lütfen korktukca daha fazla kasiyorsunuz kendinizi buda hem doktorun hem sizin işinizi zorlaştırıyor rahat bir pozisyon alın bacaklarınızı olabildiğince kendinize çekip çatinizi geniş şekilde tutmaya çalışın umarım daha rahat atlatirsiniz sonraki muayeneleri ve dogumuzunu geçmiş olsun

Gezginbiranne doktorum bi anda yaptı hiç işte giriyorum korkma nefes al falan demedi ister istemez kastım kendimi bnde

Miran_56 cok erken daha 33 haftalıksın bakılmaz aksi durum olmadıgı sürece ben 38+4 üm ikinci defa bakıldı oda nst agrı cıktı diye

ANNEADAYI0 benim hamileliğim sıkıntılıydı son zamanları neredeyse her gittiğim de alttan bakıyordu açılma var mı diye kanamam olduğu için hiç okadar can yakıcı birşey değil beni de böyle korkutmuşlardı çok acıyor diye psikolojik olarak acıyacak diye kasıyor insanlar kendini sonra acıyor ister istemez normal doğum olacağı zaman yine bakıyorlar açılma var mı yok mu diye daha sık bakıyorlar ama sancı çektiğin için uğuşuyor artık orası hissetmiyorsunuz ben zorunlu sezeryana alınmıştım normal sancı çekip açılma olmadığı için sonta mı neyse onu uyuşturmadan takmışlardı o bile acımadı hafif acı hissetmiştim 😂

Cagmer insanın bunun için bıraya giresi gelmiyor artık :(

Qnl acil durum yaşadım 2 gün önce erken çatı muayenesi oldum abartılacak kadar acımıyor.

Maliefem eğer bir daha yapılırsa kasmamayı denicem ama elimde olmadan kasıyorum farkındayım