zeyneppp001 Annecim58 fitil olarak yazmis doktor. Herhangi bi yanetkisi olmadi. Sizin neden aksam 2 tane acaba🤔
Minisko9 Annecim58 bende bir dönem günde 2 tane kullandım genelde gündüz olanı öğleden sonra aldım yatıp uzandım baş dönmesi vs yapar diye diğer dozu da gece yatmadan içtim bir sorun yaşamadım . Yani öyle abartıldığı kadar kötü etkisi olmadı bende tok karnına içtim aç içilirse belki yan etkisi çok oluyordur
Annecim58 Minisko9 anladim canım ben bugün basladm sabah gerçekten baş dönmesi halsizlik yaptı yatarken 2tane alacagm daha az hissedersin baş dönmesi mi dedi
Annecim58 zeyneppp001 Kanama alanı olusmus yeni ogrendim büyümesin ilacı kullanman gerek dediler belki o yüzden dir
Minisko9 Annecim58 hayır kanama olmadı çok şükür bundan önceki gebeliğim 7 haftalıkken kalbinin durması sebebiyle sonlanmıştı . Doktorum tedbir amaçlı kan sulandırıcı ve progestan verdi gebeliğin başından beri . Ben de 100 mg ile başladım bir süre sonra yan etki hissetmezsin hafif gelecek yani . Ben şu an 200 mg kullanıyorum tedbir amaçlı doktor kontrolüyle
Minisko9 Annecim58 ama ilk zamanlarda kahverengi lekelenmelerim oldu tabi ki . Daha sonra 18 haftalıkken plesenta biraz aşağıda dedi doktorum dozu yükseltti çok şükür düzeldi hala günde 1 adet içiyorum
Seyma0323 Ben fitil olarak kullandım eğer doktorunuz onay verirse fitil olarak kullansanız yan etkisi nerdeyse olmiyor sadece akıntın çoğalıyor ve fitil fazlasıni dışarıya atıyor ve tabi ki ellerini sürekli güzelce yıkaman gerek enfeksiyona karşı
Susamcik01 Annecim58 kanama değil hiç kırmızı gelmedi hep koyu kahverengi geldi hemşirem de doktorumda bebiş nazlı sanırım yerleşme kanaması yaşıyorsun site söylediler ultrasonda güzel kese vs çünkü