Ftm_22 Kızlar son adet tarihim 20 Eylül uygulamada 7 haftalık ama ultrason 6 haftalık kesemiz var bebisi göremedik şimdilik sizde durumlar nasıl bebeği kaçıncı haftada gördünüz
yagmurakcali Ftm_22 bizde geçen hafta 6 ydık kese vardı bebek yoktu şimdi gideceğim 7 haftalık olduk bakalım kalp atışı bebek var mı merak ediyorum 🤗
tostperisi Ftm_22 ya benim de son adet tarihim 21 Eylül ama zaten düzensiz regl oluyordum sanırım geç yumurtlamadan dolayı kesemiz 5-6 haftalık henüz sadece kese göründü
Cinarrgamze Ftm_22 bende 6 haftalık diye gitmiştim 4 haftalık çıktı bir hafta sonra 6 haftalık çıktı ve kalp atışını duyduk
Zln2152 Ftm_22 geç döllenme olabilir canım stres yapma bende bugün 7 haftalık oldum 6+5te bebeği ve kalp atışını duyduk
Ftm_22 yagmurakcali benide haberdar et canım inşallah müjdeli haberi alırsın 💕🤲🤲son adet tarihin ne zaman
Ftm_22 tostperisi benimde öyle kuzum 6 haftalık gözüküyor ultrasonda haftaya belli olacak sen ne zaman gidersin kontrole
symabskrt Geç yumurtlama olabiliyor bende 8 haftaya girdim son adet tarihim 16 Eylül ikizlerimizi bekliyoruz 🥰Rabbim sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin inşallah 🙏
Nurdan1604 Zln2152 yaaaa duydun mu canım çok sevindim geç döllenme olmuştur diye konuşmuştuk ya ❤️🔥❤️🔥 sağlıkla al kucağına ❤️🔥
Zln2152 2206minik çok sağol bebeğim teşekkür ederim ☺️ Sorma ya doktor boş yere strese soktu bir daha görünmem acil bir şey olmadığı sürece özelde ki doktorum dedi ki bebek 6. Haftadan beri varmış zaten dedi doktor nasıl görememiş hemen boş gebelik teşhisi de konulmaz dedi
Aysecan0335 Benimde sona det 21 eylül bgün 7+1 çıktı ultraaonda kalp atılını dinlemedim ama gösterdi inaşllah hepimiİznki sağlıkla devam eder
2206minik @Zln2152 evettt ya bir de çok erken teşhis koydu görünme boşver kanaman falan olmadığı sürece bende Salı gidecem kalp atışan 7+3 de birdaha Allah nasip ederse 11/12 hafta da gitmek istiyorum insan durduk yere strese giriyor
Zln2152 2206minik gerçekten de öyle kuzum bende o şekilde yapacağım çarşamba günü tekrar gitmem gerekiyormuş tahlil falan aldılar ona göre ilaç verilir dedi. Ondan sonra da çok kontrole gitmeyi düşünmüyorum gittikçe birşey duyup araştırıp strese giriyor insan
Zln2152 Nurdan1604 evet duydum balımm çok şükür bir sıkıntı yokmuş sadece üç gün geriden gelmiş o kadar 🥹☺️
Elifnur75 Bizde 7. Haftaya girdik bugün kontrole gittim kalp atışını duyamadım 15 gün sonra tekrar gidicem dua edin insallah sıkıntı Yoktur kızlar
Melinayinannesi Elifnur75 bende 6+3 de bugun gittim kese var bebek gorunmuyor.Kese capi 20-25mm olana kadae gorunmesi gerekiyormus oda cogunda 7.haftanin bitimine dogru geliyor sanirim ins hayirli sonuclar aliriz bende cok stres yaptim
Dilarnur Ftm_22 Benimde 15 Eylül son adet tarihim ilk kontrole gittiğimde sata süre 5+4 dü ama ultrasonda büyük dedi doktor 6 haftalık görüyorum dedi kalp atışını gördüğünü söyledi
Sinem94 Ftm_22 son adet tarihim 26 eylül 6+5 iz salı günü kalp atışi için gidicez inşallah duyarız 🙏🙏💖