Burcu1997 Kızlar 21+2 olduk ilk hareketini 19 haftada hissetmiştim 2 gündür hareket etmiyor tatlı şeyler yiyorum uzanıyorum sola dönüyorum yok midem de yanıyor korkuyorum bilemiyorum oldu diye ağlıyorum eşim saçmalama diyor onunda gece uyutmadım zaten
Bebekdelisi Burcu1997 tan uyku büyüme atağı haftası canım cok normal sakin ol hiç Bişi olmamıştır eger cok endişe duyarsan saglık ocagına kalp atıısnı dınle gel hemen♥️
1prensannesiiii Burcu1997 21+4 olduk bizde ve hareket etmiyor 2 gündür doktorum bu dönem çok fazla uyuyor bide sen yoruluyorsan çok normal hissetmemen dedi
Cagmer Burcu1997 şu an çok küçük olduğu için amniyon sıvısı hareket ettikçe uykusu gelirmiş. Stres yapma kendine içinde kalmasın bi kalp atışını dinlemeye git bence de 🥰
mertveannesi2211 Burcu1997 ben o haftada daha hissetmemiştim bile canım 🙂 çok normal şimdi öyle olması düzenli hareket 30.haftadan sonra isteniyor bebisiniz şimdi genelde uyuyordur yada siz hareketliyseniz o zamanlarda hareket ediyorsa hissetmiyorsunuz dur panik yapma 🥰
Burcu1997 Bebekdelisi buradaki hemşireye sabah ilk ışıklar da mesaj attım gelsem kalp atışını dinleyebilir miyiz diye endişe etmemeksin ama bizde ki cihaz öyle çok böylr şapmaz dedi ama gel dinleyelim için rahat olsun dedi çok takıyorum çok üzülüyorum canım yaaa doktora mesaj attım muaneyene olun dedi
Burcu1997 1prensannesiiii kış temizliği yaptık eşimle canım evet biraz yoruldum çok bişi yapmadım ama genede ordan oraya yoruluyorum acaba ondan mı diyorum kendı kendime🥹sonra elimi koyuyorum karnıma hiç tık olmayınca sabahlar olmuyor huzursuz oluyorum
mor_menekse Burcu1997 canım o haftalarda yorulunca hareket etmiyor bide çok fazla uyuyor o haftalar Allah’ın izniyle herşey yolundadir.sen yine de kalp atışını dinle sağlık ocağında
Burcu1997 mertveannesi2211 mertveannesi2211 yaaa öyledir canım inşalah 💕ya biraz rahatladım ama gidecem bir kalp atışı dinlemeye
mzyynkbra Sen ayakta haraket ettiğinde o hareket etse bile hissetmessn canım daha çok küçük olumsuz düşünme elini karnına koy bol bol salavat çek ihlas oku 🙏
mertveannesi2211 Burcu1997 aynen yinede git duy ne desekte annelik duygusu artık insanın içi tam olarak rahat etmiyor anlıyorum 🙂
vaveylaaa19 Burcu1997 sizin haftalarınizda hareket etmemesi çok normal 25 26 haftadan sonra her gün düzenli hareket edecektir :)
Burcu1997 KumsAlyaa sağlık ocağına gittim oradaki hemşire cihazla dinletti bu senın damar atımın bu da bebeğin bence dedi istersen bi doktora görün bebek yorulmuştur felan dedi bende pazartesi randevu aldım doktora görüneceğim kısmet olusa