prettywomann Nevşehir’de yaşiyorum düzgün bir yer yok malesef olanlar da üstelik pahalı geldi bana o kadar parayı vereceksem üstüne biraz daha katıp uzmanına yaptırmak düşüncesindeyim. Kayseri’de bildiğiniz varsa önerileri alabilirim ☺
Minigim38 prettywomann hüma var Prof Mehmet Tayyar perinatoloji doktoru ben temmuz ayında yaptırmıştım 700 yada 750 TL ydi cok aşırı memnun kaldım herşeyi detaylıca anlatıyor bebeğin kalbinin kan pompalamasındsn rahmine kadar olan heryerini gösterdi yine olsa yine giderim 🥰
skr0306 prettywomann Kızılay hastenesinde şerif ışın var ben ona yaptırdım geçen hafta çok güzel ilgileniyor ve en ufak detayına kadar gösterip anlatıyor ben 600 tl vermiştim 😊
_elfkse prettywomann Kızılay hastanesini direk arayıp detaylı ultrasyon randevusu istiyorum diyosunuz yönlendiriyorlar 600₺ yaptırdım ben
prettywomann Esraaaa12 ne kadara yaptırdınız acaba bir de kaçıncı haftada kayseri hakkında pek bilgim yok
prettywomann tnskrkss kaçıncı haftada yaptıdınız acaba ve yeni mi bu fiyat çünkü burda bin TL’den başlıyor
tnskrkss Mehmet Tayyar 4 hafta önce bana 900tl demişti canım. Yeni fiyatı eğer artmadı ise 900 TL şu an
prettywomann tnskrkss mehmet tayyar Hüma diye bir hastanede görünüyor ama baktım da şimdi randevu ordan mı alıncak acaba özel klinikten mi bilemedim
Mrvrl38 Hüma hastanesi ufuk beye yaptirmistim ilgilendi herşeye baktı ve bir rapor verdi baktığı şeylerle ilgili ama bana prof Tuncay Özgün bey de onerilmisti isterseniz bir araştırın
Minigim38 prettywomann kendine ait kliniği var 2 yerde çalışıyor Hüma hastanesini arayın perinatoloji doktoru Mehmet Tayyara randevu almak istiyorum derseniz hastaneden alıyorsunuz
prettywomann Minigim38 özel kliği sordum 900 dedi hastanede bir farkı olmaz sanırım ama yine de sorayım teşekkürler 🙏
prettywomann Minigim38 siz kaçıncı haftada yaptırmıştınız bana doktorum 21 de gel dedi ama ben 20de gidebilirim şehir dışına erken ni olur acaba