Kuzeyinannesi0660 Kızlar selam aramızda tecrübeli anneler vardır illaki. Geceden beri bel ağrısı çekiyorum sağa dönüyorum geçmiyor sola dönüyorum geçmiyor acaba belirti olabilir mi? Bir de çok afedersiniz gazım var çok fena
Kuzeyinannesi0660 PeraTuna bu sabah da aynısı oldu bende geceden beri dikkat ediyorum özellikle yattığımda oluyor bel ağrım ve sanırım bebek aşağı indi artık çünkü çatı kemiklerim ağrıyor umarım biran önce doğar 38+5 olduk
PeraTuna Kuzeyinannesi0660 39+1 de sezeryan için gün aldık . 11 gün kaldı ama şu an uykudan uyandım felaket bir ağrı ile her an doğuracak gibiyim
Byz25 Kuzeyinannesi0660 Yaa aynı durumdayım bende oturunca yatınca daha bi fazla ağrıyo yalancı sancı dan ayırt etmek için dinlenince geçmesi lazım ama dinlenmeye firsat vermiyo bu ağrı bende 40+2 deyim
Ebru-EY 36+0 şuan tam. İki gündür bendede aynı. Fıtık olduğumu düşündüm bi ara. Sol tarafımda özellikle. Bazen bacağıma vuruyor. Doğum belirtisi falan değildir inşallah ya. 1 hafta daha sabretse minnoşkom
Ayse-33 37+2 deyim dün kontrolüm vardı çatı muayenesinde açıklık var bugün yarın ararsın sancım var diye dedi heran doğurabilirmişim ama ben herhangi bir belirti hissetmiyorum acaba bi anda mı olacak sancı falan
Msl13 PeraTuna bizimde 11 gün kaldı benimde belim ağrıyor ve kasılma denilen olay yaşanıyor beklerler mi sizce nolur beklesinler 🥹🤲🏻
Esraag 38+5 pazartesi doğuma gideceğim bel ağrım çok fazla ve ara ara sancı gelip gidiyor bende de, heran doğuracak gibi hissediyorum fena bir baskı var ama akıntı,leke,su herhangi birşey yok henüz..