Muhammedamine Alyamm bi acile giderseniz neden olduğunu size söylerler kanmann rengi ne olursa olsun tehlikeli bir durumdur . İnşallah kötü bir şey yoktur ihmal etmeyin
Alyamm Aysesare çok az geldi şjanlık hiç bişey yok endişelenmelimiyim genede biraz kendimi yormuştum bugün ondan oldu sanırım .
Muhammedamine Alyamm gitmelisin canım az da olsa gelmiş ve bunun bir sebebi olmalı bence gitmen lazım
Aysesare Alyamm Ben gittiğim de progestan diye bir ilaç verdi. Kimi kahverengi akıntı düşük başlangıcı , kimi kahverengi akıntı normal kabul ediliyor. Vakit kaybetmemek önemli
Alyamm OgretmenEva HaticeNur Muhammedamine Aysesare sabaha karşı kanamam oldu doktorumu aradım bebeğime baktı kalp atışını dinledi şuanlık bişey yok düşük tehlikesi olabilir diye yatış yaptı dua bekliyorum sizden bişey çıkmaz inşallah
HaticeNur Bencede vakit kaybetmeden gitmelisin en azından ters bur durum varsa ki insallah yoktur ama önlemi alınır ilaç iğne filan verir belki insallah ters bir durum yoksada için rahat etmiş olur aklında düşünce olmaz
Aysesare Alyamm Allah’ın izniyle birşey olmaz , bu tür şeylerde gitmenin önemini bir kere daha anlamış oluyoruz 😔🙏🙏
HaticeNur Çok geçmiş olsun dikkat et canım insallah bise olmaz rabbim sagsaglkm kucağımiza alanı nasip etsin hepimize