Maysaamoms5 Incitp halsızlık sürekli uyku isteği ara ara gelip giden kasık ağrılarım vardı 3 gün gecikti sonrasında test yaptım 😬 😬öncesinde hava değişimi felan sanıyordum 😬
Sevgibbd Incitp canım ben 6 ay 25 gün önce doğurdum adetim düzensizdi zaten o yüzden hiç aklıma gelmedi hamilelik ama göğüs hassasiyetim vardı adet görmüyorum diye gittim ve hamile olduğumu öğrendim
Mericylmz Incitp 2 gün geciktim şuan evde test yaptım ve çift çizgi çıktı ağlamaktan gözlerim şişti yarın kan vereceğim benimde göğüslerim ağrıdı ve adet olacakmış gibi karnım ağrıyordu
Incitp Mericylmz hayırlı olsun bitanem darısı basıma inşallah benmde bi sattir blm ağrıyor kasıklarım da tık agrı yok ama bakalım inşallah bende hamileyimdir dua et
Sevgimom Incitp bendede normalde gecikme olmamasına rağmen 3 gün gecikti ve adet olacakmış gibi göğüs hassasiyeti olmuştu 😊
Incitp Sevgimom inşallah bende hamileyimdir yaklaşık bi saattir biraz bel agrım var kasıklarımda tık yok umarım adet olmam hamileyimdir dua et bana da canım
RehoGelin Incitp canım çeke çeke bol soslu ıslak kek yapıp daha ağzıma götürmeden kokusundan içim kalkmıştı. Diğer türlü adet bwlirtilerim bile başlamamıştı daha 5 gün falan vardı adetime
Gmz28 Incitp daha önce hic olmayan göğüs hassasiyeti olmuştu ama yine de anlamamistim acile hastayim diye girdim bebemle ciktim :))
HOME Kızlar göğüs ağrınız nasıl. Elinizle deydiyinizde mi ağrı hissediyosunuz. Yoksa kendi kendine mi ağrı oluşuyor. Benim sıktığım zaman biraz ağrı oluyor. Benimde adetime 4 gün var inşallah hasta olmam bizlerede dua edin kızlar 🙏
Incitp inci_tanesi test yapamamak için zor tutuyorum kendimi bö diyorum yap bi diyorum keki adet olucam bugün olmazsam yapayım bilemedim 😀
Zehross03 Sadece gaz vücudumun heryerinde gezen bi gaz direk ordan anlıyordum hamile oldugumu diger belirtiler 5 6 haftadan sonra basladı 😂
Incitp Zehross03 hayırlı olsun canım bende adete 9 gün kala korunmayı bıraktım yumurtlama dönemdi yani adetim iki gün geçti az önce erken gebelik testi yaptım negatif çıktı 🥺 varsada zaten 10 günlük acaba pozitife dönermi
Buketsel1 Zehross03 bu bende de var sürekli gaz var alt kısımda özellikle baloncuk gibi 😅😅 adetim 2 gün geçti sabah test yaptım negatif çıktı ama
Incitp Buketsel1 canım bende adete 9 gün kala korunmayı bıraktım yumurtlama dönemdi yani adetim iki gün geçti az önce erken gebelik testi yaptım negatif çıktı 🥺 varsada zaten 10 günlük acaba pozitife dönermi
Buketsel1 Incitp kanda çıkma ihtimali yüksek ama verip negatifi görmekten korkuyorum her ay kaçıncı testim o yüzden beklemek istiyorum ama zor duruyorum