Sebahat44 Arkadaşlar cuma günü regl olmam grekiyodu olmadım hala bi belirti yok sabahları bel agrım oluyo sanki adet olucakmışım gibi ama olmadım bide gögüslerimde hassasiyet var dün 4 liralık testlerden yaptım negatif çıktı acaba hamile olabilirmiyim.
Ozge1008 Sebahat44 idrar testinde en sağlıklı sonuç bir hafta gecikmede alınıyormuş canım. Benimde çıkmamıştı bir süre sonra tekrar yapınca çıktı hemde çok belirgin bir şekilde. Yine de kan tahlili yaptırmıştım ama yanılma olabilir belki diye.
Sebahat44 Deletedmom434 bide adetim çok düzenlidir saati bile şaşmaz bazen mevsim geçişlerinde yazın 1 gün erken kışın 1 gün geç olabiliyor
Mutlubirkalp Deletedmom434 kan resti de kesin ve net sonuç değil malesef ☺️ Benimki geç döllenmeydi ve 4 gün adet gecikmesine rağmen çıkmamıştı ☺️
Deletedmom434 Sebahat44 henüz daha küçük ise idrar testinde negatif gösterebiliyor ben size belirtilerinizden hamişsiniz yada değilsiniz diyemem çünkü herkesin belirtisi farklı oluyor siz acilde bir beta hcg nize baktırın
Gullcha Deletedmom434 idrar testinden bende sogudum o yuzden biraz daha bekleyip idrar testi dahi yapmadan kan vercem insallah guzel haberler aliriz 😊
Deletedmom434 Mutlubirkalp evet geç döllenmeyse kanda da çıkmıyor en doğru bilgi için regli gecikmesinden 3 hafta sonra baktırmak
Gullcha Deletedmom434 gecikmeyi 3 hafta kadar sabredemem ama 1 hafta 10 gunluk gecikmeden sonra yaparim dayanamam 😄
Gullcha iamnil123 bilemedimki normalde gec dollenme bile olsa 1 hafta 10 gunluk gecikmede bile silikte olsa cikar diye tahmin ediyorum ama yaniliyorda olabilirim
deletedmom6295 Sebahat44 grip gibi acile gidin ilaç verecekken de hamile olma şüphem var dersiniz öecbur yaparlar 😀 hayırlısı neyse o olsun hakkınızda hayırlı haberler duymayı nasip etsin rabbim