esrayyy Hazal44 bizimki pek bi nazlı çıktı göstermedi doktor hem erkek dedi hem kız çok arada kaldı kıpır kıpırda zaten 3 hafta sonra birdaha bakıcaz artık :)
Selisscee Hazal44 evet yan duruyordu 16 da bakalım dedi doktor ☺️ 12 de öğrenen arkadaşlar ne güzel benim etrafımdakiler de 12 de öğrenmişti
Mucizebebek2 Hazal44 doktorumda aynısını söyledi ben aç karnına gitmiştim kan tahlili yapılacağı için bu sefer çikolata yiyip gidicem bu seferde ogrenemezsem catlicam
AycanFb Hazal44 14+1 olduk 12 haftalıkken göstermedi merakla ve heyecanla bende öğreneceğim günü bekliyorum 😅 Bir erkek annesiyim birde kızım olursa tadından yenmez ☺️
Rabia04_09 Hazal44 Net gösterirse yüksek ihtimalle olur. Bizde 11+4 haftalığız. Salı günü randevumuz var o zamana 12+1 oluyoruz bende heyecanlıyım o saman öğrenebilecek miyiz diye
pinar_033 13+2 yiz bizde devlet hastanesi olduğundan mıdır doktor görüşünden midir gelişimi iyi dedi cinsiyet sordum daha küçük var daha dedi 11 haftalik öğrenenlere şaştım resmen ne güzel birde mayıs ayı erkek ayi sanirimmm
semanur0456 Ayy bu saate bu postu okumam 🙈😃 12+2 yiz suan ve bugun öğlen doktora gidip cinsiyetini öğreneceğiz rabbimin izniyle 🤲🏼❤️ Belki bnde buraya cinsiyeti öğrenmiş bi şekilde yazarım 🫠 Mayıs ortası gibi doğum sanırım 🫢
TeacherrMom Hazal44 benm de Mayısta doğumum 12. Haftada doktor gördü cinsiyeti ama ben soylemeyin dedim 😁 bazen bebekler erkenden gösterebiliyor
beyza-1 Hazal44 hayırlısı olsunn bende bir mayıs annesiyim benim bebişde bugün itibari ile 12+6 haftalık olduu. Doktorum 15. Ci haftada kesin olarak söylerim demişti bana daha öğrenemedikk🐣
Songul-49 beyza-1 ben 14 hafta oldum 17 mayıs annesi olucam inşaAllah sizin nasıl 1 mayıs oluyor anlamadım 🤔
yasmish 15+1 deyiz bizde kızlar 🥰 6 mayıs görünüyor doğumum. Kız bebek bekliyorum, 14.haftada netleşmişti, öncesinde erkek gibi görünüyordu sanırım kordonu gördük 🤪 sağlıkla kavuşalım kuzucuklarımıza