Aysenur426868 YagmurEymenAyaz01 demi 🤣🤣işte tek düşüncem hangisi sağlıklı umarım sağlıklıdır herşey amin🤲🤣
Aysenur426868 1erkekkannesiiii evet bacım bosveriyorum ama gelip buraya da soruyorum🤣🤣🤣ne biliyim niye böyle olduk ne kadar etkilenmesende sonra aklında yer ediyor
Milazk Aysenur426868 boşver canım biz hamileler ekstra hassas olduğumuz için normal sorulan şeyler bile bize pek bi anormal geliyor hormonlardan ötürü 😃😃😃
Aysenur426868 Milazk olabilir ben zaten bı tuhafim o an kafama takmam ardından bı kaç gün geçiyor düşünüyorum sonra 🤣🤣neyse sakin kalayım kafayi siyirmayim 🤣😅😅
Milazk Aysenur426868 hahaha bana da aynısı oluyor yatağa geçince aklıma herşey geliyor üzülmeye başlıyorum durduk yere 😁bu arada nerelisiniz ben Antep te yaşıyorum anneler belki denk geliriz 🌸
Ftmnr_35 Ne kustum ne öğürdüm ne mide bulantısı çektim hamd olsun. Oğlum oluyor 😄 bence bünye ile alakalı bir şey
ilknrgl Aysenur426868 ben ilk gebeligimde çok kusmustum 9 ay boyunca hergun hemde ve erkek olmuştu bence kusmanın cinsiyetle alakası yok ya
aylinpalaa Aysenur426868 ilk 4 ay bana zehir olmuştu yerimden kalktığım an kusuyordum su içsem çıkarıyordum çok şükür sağlıklı bir oğlum oldu😂 bence alaakasız
Tbshn Aysenur426868 Bünyeden bünyeye farklılık gösteriyor, mide yanmasını da bebeğin saçına bağlıyorlar ama o da yine kişiden kişiye değişebilen bir olay canım 😂 Hepimizin sağlıklı bir şekilde süreci tamamlamamız dileğiyle 🥰
esmaozdemir76 Aysenur426868 alakası yok 17. Haftama kadar ne yemek yiyebildim ne yemek yapabildim 8 kilo verdim ve oğlum olacak
Ikranurum Aysenur426868 vallaha şuan 36 hastalığım canım bu zamana kadar hep küstüm ama cinsiyet erkek🤣
Mom-babyyy Aysenur426868 bende hiç kusmadim ve kızım olacak ama bununla alakalı olduğunu düşünmüyorum