Elizbusra Merhabalar size anlatayım tecrubelı olarak test yapıyordum hep negatif cıkıyordu em son 1 kasımda yapmıstım negatifdi dün test yaptım solık cıktı ikinciyi yaptım oda silik cıktı kan testi verdik pozıtfmiş ve ıkı haftadır adet olcakmısım gibi karnım cok agrıyordu
Sudesu_1 Elizbusra adetin geçtimi ve testleri kaç gün kala yapmaya başladın kaç gün kala pozitif gördün asıl önemli olanları yazmamışsın canım ya 😂
Buketsel1 Benim de karnım aşırı şiş gaz ve ağrı var 2 gün geçti adete 3 gün kala beta hcg verdim 1.20ydi şuan 2 gün gecikmeli sence test yapayım mı kaset test bu Arada tebrik ederim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Deletedmom_15 Buketsel1 bence yapın adete 5 gün kala negatifti 3 gün kala pozitif çıktı 😊Değer artabilir adetimden 1 gün önce betam 41 çıktı.
Elizbusra Kızlar nazar degmesin ama 1 denememiz ve bir ayda oldu masallah dün kan verdim beta 63, cıktı.. adetim 6 kasım pazar olmam gerekıyordu olmadım testi de en son 1 kasımda yapmıstım negatifdi adet sancıları gibi sancı giriyordu ve karnım cok şiş hala ve belim cok agrıyordu
Bfduam Elizbusra hayırlı olsun şimdiden 🤲 bel ağrısı sogukta üşütürsünde tutulur ya öyle mi hamlamış gibi, kemik ağrıması gibi ve kalçanda ağrıyor mu? Göğüs hassasiyeti, akıntı uyku hali vs var mı?
Elizbusra Adet gectıkten 5 gün de yaptım tam kaset test yaptım cok sılık cıktı cıkarken anında cıktı siliği sonra inanamadım pahalı olan testi denenedim 6 gün erken hasssa olanı onda daha belirgin cıktı
Buketsel1 Deletedmom_15 şuan 2 gün sizce Pazartesiyi bekleyip kan mı vermeliyim yoksa yarın kaset test mi yapayım kafam biraz karışık bugün yaptım ilk idrar değildi negatif geldi
Elizbusra Hayır bel ağrım vardı o kadar abartı degıldi ondan once basım agrımsıtı 2,3 gün sonra gectı