cenn Merhaba kızlar bugün 6+0 olduk 😊Aynı haftada olup üst ulturasona giren varmı😊Nasıl geçiyor gebeliğiniz?
Denizahsen cenn merhaba 6+1 haftalığım ❤️ Geçen hafta hastaneye gittim 5 haftalıkken ultrasonla baktı net görünmedi alttan muayene yapılınca kese göründü şimdilik her şey yolunda dedi, ayın 30 una randevu verdi kalp atışı için heyecanla bekliyorum 😊
Sedavedoga cenn merhaba canım benim şuan 7+0 ama ben 6+5 te ilk kez doktora gittim hiç alttan muayene yapmadan direk karnımdan gözüktü bebek ve kalp atışı
Efulie 6+0 im bende sürekli lekelenmelerim oluyo pazartesi randevum var sürekli acile gidiyorum ama çözüm yok kistler varmış düşüğe sebeb olurmu acaba 🙄
Yldzhra Bende 6+3 salı günü gittim üstten keseyi gördü alttan bebeğimi gördü Ama daha çok minik kalp atışı için 10 gün sonray çağırdı bebde çok bulantı başladı 2 gündür
Caglali Yldzhra alttan bakmak riskli diyorlar bende 5+3 te gittim hastaneye karından kese gözüktü ama bebiş görünmedi 2 ekime randevu verdi Şuan 5+6 haftalık pazartesi 6+1 olacahiz 2 ekimi beklemeden doktora gitsem acaba ne zaman bebeği ve kalp atışını duyarım