Sila66 Hanımlar benim bogazım çok ağrıyor nasıl gecebılır ne ıcmelıyım ? gece uyuyamadım Bıde yatmadan önce kustum sonra gece uykudan kalkıp kustum normalmı ?
1erkekkannesiiii Sila66 canım doktoruma sorup söylediğini söyleyeyim sana. Sen yine de kendi doktoruna danışmadan alma. Ağır grip geçirmiştim boğaz pastili parol ıhlamur zarar vermez demişti. Burun tıkanıklığı olursa da deniz suyu alıp sık dedi. Geçmiş olsun. Kusma bulantı normal ona yapacak bisey yok ama aşırı rahatsız ediyorsa mide bulantısı ilacı da iste doktorundan. Ben Prilam sayesinde kurtulmuştum
Hestiaa Kaç haftalıksınız ? İlk 4-5 ay içindeyseniz kusma ve bulantı çok normal . Boğaz ağrısı için ıhlamur adaçayı karıştırıp içine çubuk tarçın ve bir dilim limon atıp içebilirsin. Ben doktoruma sormustum ıcebılırsın bır sıkıntı olmaz demıstı. Ayrıca otacı nın pastillerinden vermişti
Mrv_33 Ilk haftalarda ve son haftarda ıhlamur fazla önerilmiyor diye biliyorum doktorunuza bir danışın isterseniz
Sila66 1erkekkannesiiii yatmadan önce kustum gece kustum sabah suan kustum Yaani oda folık asıtı 2 tane ıc dıyor faydası yok yanı çok zorluyor benı
1erkekkannesiiii Sila66 o zaman mutlaka mide bulantısı ilacı iste canım. O durum gerçekten çok zor beslenemiyorsun 🥺🥺 folik asiti çok içmek mide bulantısını kesmiyor ben de öyle olmuştu 😢
Sila66 1erkekkannesiiii aradım kulak burun bogaza git dedi verdıgı ıkacı bana sor dedı veya yarın gel bebeğe bakalım dedı korkuyorum
aasenaktas Bitki çayları genel anlamda önerilmiyor, tabi doktorunuz daha iyi bilir ama boğazım ağrıdığında sıcak suya bi tatlı kaşığı bal ve yarım limon sıkıp içmiştim çok fazla rahatlatmıştı