Glbyrk Kızlar galiba şimdi yalancı sancılarım başladı normal sancıya dönüşmez değil mi 😓😓🤦🏻♀️🤦🏻♀️32 haftalığız
Deletedmom434 Glbyrk o haftalarda yalancı doğum sancıları başlıyor canım,ara ara yoklayıp gidiyor 30. Haftadan beri yaşıyorum 33. Haftama geldim endişe etme.. ama şöyle eğer düzenli olursa ve duşa girdiğinde geçmezse doktora görün
Yunel Glbyrk canım nasıl oluyor ben şuan 31 haftamdayım bir kaç gündür benimde adet olacakmışım gibi ağrılarım oluyor belim falan ağrıyor sonra geçiyor bylemi oluyor acaba yalancı sancı doktoruna geçen hafta gittiğimde bir şeyim yoktu o yüzden soramadım
Glbyrk Yunel Adet olacakmışsın gibi karnında sancı oluyo belin ağırıyo sonra geçiyo düzensiz gelen bir sancıysa bu yalancı sancı oluyo canım ama eğer sancıların düzeliyse bu da gerçek sancı oluyo zaten gerçek sancıda yerinde duramazsın
Yunel Glbyrk teşekkürler canım bende senin sayende öğrenmiş oldum düşünüyordum olabilrmi diye ama emin değildim yalancı sancı olduğuna ilk bebek olunca tecrübesiz oluyor insan 😄