Selamün aleyküm arkadaşlar bugun hastaneye kontrole gitmistim hersey normal çıktı ama bebek 27.haftadan sonra 3 hafta geriden geliyodu normalde 38+5 haftaliktim ama 35 haftayla uyumluydum doktor bide alttan bakalim dedi bi baktı 3 santim aciklik agrin yokmu senin hissetmiyomusun dedi bende sadece kasilma dedim. Yatisim yapildi hemen tabi ben şok oldum cunki beklemiyodum 😅 sonra biraz agrilarimi takip ettiler suni sanci basladilar bir kac saat sonra sancilarim basladi❤️ ikindi vakti hafif sancilar saat 22 den sonra baya siddetlendi en son doktor bakti 5 santim gitti aradan bi saat gecmismidir bilmiyorum bebek birden geldi ve ebeler zor yetisti bende bir anda gelince cok sasirdim o ara sancidan bagirdim baya😶 ve 5 dakika sonra bebis geldi😍 çok şükür ❤️kizim 2650 gr dogdu cok minik ama cok sukur sağlıklı 😊😍bu benim ikinci dogumumdu ilkinde cok zor toparlanmıştim ama elhamdülillah kizim cok cektirmedi supriz yapti bize 😊rabbim isteyen herkese afiyetlisi ile nasip etsin 🤲 bekleyen tüm hamile kardeslerim rabbim sizleride bebislerinize sağ saglim kavustursun 🌹🤲😘