Seysey Kızlar ben 24 haftalık hamileyim. Gebeliği ilk öğrendiğimde kan verdim TSH değerim 5,22 çıkmış. Fakat beni doktorum uyarmadı üstünden 5 ay geçti ben şuan öğreniyorum ciddi bi şey olduğunu çok korkuyorum böyle bi şey yaşayan var mı
sekermomgeliyo Seysey söylemesi ve ilaca başlaması gerekiyor diye biliyorum bendede aynısı oldu şuan hap kullanıyorum bence siz bi kan daha verin belki kendiliğinden düşmüş olabilir bazen öyle oluyormuş lütfen aksatmayın 🥰
Hale29 Seysey bnmde 4.20 lerdeydi sınırda yüksek ilaca gerek yok dedi endokrin drları her ay duzenli gittim ve 19 ve 20. Haftalarda düzeldi hamilelikte oluyor ama mutlaka kontrol edilmesi gerekir korkma yinede drunla görüş
Snglseyma Seysey benimde 5 lerde çıktı doktor her ay ilaç yazıyor ve düzenli kan veriyorum bence üstünde durun doktor değişin gerekirse tiroid bebeğin beyin gelişimi cücelik gibi şeylere sebep oluyor
Meliissaaaa Benim normalde yüksek değildir ama hamile kalınca aniden yükseliyor. 3. Haftamda gebe olduğumu öğrendim ve direkt doktorum ilaca başlattı beni benimki de sizin kadar vardı değerim. İlaç kullanıyorum ve 2 ay arayla kan verip değerlendiriyor doktorum. Normalde ilaç veriyor doktor ama başka bir doktora da görünün bence.
Senaatktk Benim 4.11 çıkmıştı direk ilaca başlattı doktorum 24 haftalık gebeyim hamileliğimin başından beri ilaç kullanıyorum. Doktorun neden böyle bir şey yaptı anlamadım ama inşallah bebeğe zarar gelmemiştir sıkıntı görünmüyorsa telaşlandırma kendini
story Benim de 3.40 çıkmıştı ama doktorum herhangi bir ilaç vermedi. Normalde 2.50’nin üstüne direkt ilaç veriyorlar diye bildiğimden tedirgin olmuştum sizin gibi. Hem kendi doktoruma hem de başka bir kadın doğum doktoruna sordum yüksek değil mi diye. Onlar da Tsh sınırın üstünde olunca ilaç vermeden T4’e bakarız senin o değerin normal dediler. Belki sizin de öyledir yani bizler sadece tek değer üzerinden yorum yapıyoruz ama onlar başka değerlerle birlikte bakıyorlar. Yine de tabii doktorunuza sorun mutlaka.