Buseufuk1531 Merhaba annişler kendınızı nasıl hissedıyorsunuz ? Kız mı erkek mi sizin ki ? Günler hızlı mı yavaş mı geçiyor 😜
BBuseY Buseufuk1531 valla benimde oğluşum oluyor 13 haftaya kadar gram geçmemişti 😂😂 şu an tam 25 hafta olduk ne ara olduk anlamadım inş son aylarda bu kadar hızlı geçer
Yaseminturan_ Buseufuk1531 24 Şubat görünüyor tabi erken doğum olmazsa daha önce düşük oldu oğlum 293 de doğdu bu oğlumda biraz aceleci gibi ve daha 241 deyiz:/ Vallahi nasıl geçti bilmiyorum ama son zamanlarda biraz korkuyorum cok bel ağrım var🥲
Mervefurkann 5 şubat olarak gözüküyor zaman çok hızlı geçiyor haftalar birbirini kovalıyor sanki sabırla kucağıma almak için bekliyorum 😊
Ruken_olgn Buseufuk1531 19 Şubat doğumum geceleri uyuyamıyorum bugün de gün içerisinde hiç hareket etmedi sizde durumlar nasıl hareketleri nasıl
Tubatgn Buseufuk1531 Erkek 💙 Hızlı geçiyordu nedense kasımda duraksama dönemine geçtik.. Bir Mayıs iki kasım ayı bana çok yavaş geçer😒 Şimdilik Şubat 22 gözüküyor doğum, bakalım sıpa ne zaman gelecek 🤗
Buseufuk1531 Tubatgn oy yavrum benim hadı inşallah sorunsuz bir şekilde doğumumuzu gerceklestırırız 😍
Aselsmoms Buseufuk1531 doğum 4-6 Şubat arasi gözüküyor 😍 oğlumu bekliyorum 🤲🤍 rahim ağrısı dışında herşey yolunda çok şükür 🤗 inşaAllah hepimiz sağlıkla alalım kucaklarımıza 🤲💙 zaman su gibi geçti 🥺 27+4 olduk 🤎😻
Nurr_22_22 Buseufuk1531 hızını tutabilene ask olsun 18 şubat doğum şimdilik sanki gözümü kapatsam yarın o güne gelecekmisim gibi hissediyorum 🥰
Tubatgn BBuseY Canım tahmini süre söyleniyor. Normalde benim sat 22 Mayıs ama en başından beri ben önde gidiyorum doktor 18 Mayıs olarak baz alıyor tahmini 22 Şubat dedi ama bu bebişlere bağlı 💕
ParildayanYildiz Buseufuk1531 şubatın son günleri kızımla kavuşucaz inşaAllah💗 ilk 3 ay geçmemişti ama şimdi su gibi geçiyor sanki zaman🥰
Ada-1712 Buseufuk1531 vallaha öyle özellikleri bişeyler alıyoruz başladık ufaktan onları gördükçe ne zaman dolacak bunların içi ne zaman giyecek bunları doğsun artık falan modundayız elimle sağlıkla alalım kucaklarımıza inşallah 🙏🏼