Zehradgdrn Selam kizlar 20+1 çat kemiği ağrısı başladı sizdede oldu mu yatağa çıkarken bile uykuda dönerken bile ağrıyor 🙄
Sedamete Zehradgdrn canım maalesef artarak devam ediyor benimde başta yataktan dönerkendi ve kalkarken şimdi yürürken ve pantolonumu filan değiştirirken oturarak yapıyorum öyle işte canım yapacak hiç bir şey yokmuş doktorum öyle söylemişti
Ela4810 Zehradgdrn magnezyum eksikliği olabilir mi? Benim de bir iki gün agrıdı doktoruma söyledim magnezyum ilacı yazdı 37+2 deyim birdaha ağrım olmadı
hulyaca Zehradgdrn 38+1’im fena çatı ağrım var 2 haftadır. Sürekli doğum olsa da rahatlasam diyorum 🫠🥲 Allahtan bu hamileliğim de sona yakın oldu 🫣
ornkav Off bende böyle post açıcaktım tek bende oluyor sanmıştım 16 haftalık ağrıdan zor iş yapıyorum ama hormonal kaynaklıymış sanırım🥲
qzm2022 Zehradgdrn 38. haftama girdim yürürken yatak da dönerken çok ağrıyor ayağımı yatağa zorla kaldırıyorum böyle bir ağrı yok
Haticesalih Magnezyum d vitamini eksikliğinden kaynaklanıyor olabilir ben de 30 haftadan 35 e kadar çektim sonra youtube ece vahapoğlu diye bir kadının egzersizlerini yaptım ve vitamin takviyesi alınca geçti şu an 40 haftalığım hiç bi ağrım yok
Zehradgdrn Haticesalih d vit kullanıyorum değerlerim güzel çıkıyor ama bilemedim böyle ağrı olunca erken doğum belirtisi diye korkutuyorlar
Ftmarose Zehradgdrn bana da oldu hala ara sıra oluyo ama doktorum ilaç vs yazmadi bana ben biraz evde egzersiz yaptım kısa süreli olacak şekilde yapabildiğim kadar sonrasında biraz geçti şimdide var ama ilk başlarda çok oluyordu pantolumu giyerken ayağımı kaldiramiyodum yatarken sağa sola dönerken çok aciyodu kemiklerim şuan 34 Haftamdayim önceki kadar acı hissetmiyorum
Bestyy 27+2 yim bugun benim de başladı magnezyum içeceğim ve bazen de parolla idarr edeceğim. Pubis denen yer mesanem ve vajinsm uçuşta. Oğlumda tam oralarda hareket ediyor şuan ay canım yanıyor ya 🫤
Ela4810 Zehradgdrn valla benimde bir kaç gün ağrımıştı, doğum iznine ayrılmamıştım doktoruma mesaj atmıştım magnezyum ilacı yazıyorum dedi 2 gün sonra hiç ağrım kalmamıştı halen kullanıyorum birdaha olmadı ağrım