AdinsMom esma_cengel bende 12de öğrendim kapatmıştı elleriyle bacaklarıyla falan doktor 25 dakika uğraştı bugün de 13.haftamda kız diye doğruladık
Bushay esma_cengel 11+5 De öğrendim erkek dedi galiba kemik yapısına göre de anlaşılıyor diyorlar ama meçhul tabi ne kadar doğru doktorumu değiştirmek zorunda kaldım 16 haftalıkken başka doktora gittim erkek dedi Şuan 18+3 teyim 20 hafta olduğumda tekrar gidicem bakalım inşallah değişmez kesin dedi ama bakalım :)
esma_cengel Bi defasında iki bacağı kapalıydı erkeğe benziyor dedi dünde gittiğimde sırtı dönüktü kıza benziyor dedi bilemedim
esma_cengel Aslında ilk bebeğimde 12 haftayken öğrendim kız bebekti bundan sürekli değişim oluyor kafam karıştı
Selinm1 Bende 15.haftamda öğrendim normalde erkekte daha erken oluyormuş ilk hamileliğim ama bebeğin duruşuna göre de değişiyor, emin olmadan söylemedi doktor bence sizin de normaldir
Selinm1 esma_cengel kesinlikle ona yönelik hazırlık yapmaya başlıyor umarım en kısa zamanda öğrenirsiniz
Duyguch01 Detaylıdan önce değişebiliyor en garanti detaylı oluyor. 21. Ve 24. Haftalar arasında oluyor
beyzzsenturkk kontrollerden önce tatlı biseyler yiyin haraketlensin belki gösterir ben hep çikolata yiyip gidiyorum ultrasonda oraya buraya dönüyo sevincten sıpa 😂
esma_cengel beyzzsenturkk normalde hamilelikten beri çikolata tarzı tatlı şeyler midemi bulandiriyirdu bebek hareket etsin diye iki cikoltada baya su içtim yinede göstermedi inslalah bu sefer gittiğimde gösterir
Busrakrq19 esma_cengel Aynı şeyleri yaşamışız 😂 haftada erkeğe benzetti doktor 15 hafta da gittim göstermedi kendini 2 çikolata yedim üst üste bide ertesi gün tekrar başka doktora gittim yine aynı şekilde bacak arasına bacağını koymuş keyif yapıyor 😂😂