Dadaliya Kızlar selam , bugün 39. Haftama girdim ama ne suyum geldi ne de kanama vs , geceleri hafif rahimde pelvik kemiğim agrıyor kalcam belim agrıyor bazen sırtım ama hala doğurmadım , sizde doğum belirtileri başladımı yada doğum belirtileriniz ne idi ?
durumom2022 Dadaliya yarım saat sonra bende 39 olacağım aynıyım hiç bir belirtim yok burda bende bekleyeyim ☺️
esma_ustndag Dadaliya bende 38+5′ teyim. Hurma, adacayı, tarcınlı su, sıcak duş, yürüyüş, egzersiz, temizlik vs. akla gelebilecek her şeyi yapıyorum ama doğuma dair hiç bir belirtimiz yok 😅 Oğlum inatçı sanırım gelmemekle 😂
Elif_korkmaz38 Dadaliya bende 39 olacağım hiçbir belirti yok gelmemekte ısrarcı güzel kızım tedirginim birazda nsıl olucak nasıl yapıcam hayırlısıyla kucağımıza alırız inşallah😊
Dadaliya durumom2022 bnde yarım saat sonra tam 39 olcam , inşAllah sağsalim kucağına alırsın cnm 🌸 normal doğum mu ?
durumom2022 Dadaliya teşekkür ederim inşallah hepimiz sağ Salim kavuşuruz bebişlere ❤️Normal doğum evet gelmesini bekliyoruz kendiliğinden bugün görüş günü bakalım farklı bişey diyecek mi
kubraa4646 39+1 bizde de belirti yok malesef ansızın gelse keşke neler yapıyorsunuz gelmesi için ben şimdi hamamdan geldim
Dadaliya kubraa4646 bende yürüyüş yapıyorum ekstra yaptıgım birşey yok valla 🥺 ansızın gelirsede neyapcam bilmiyorum ilk gebeliğim
Gul_20_20 Dadaliya Aynen ilk gebelik bendede 38+0 olduk . Doğum belirtisi nasıl olur, sancıya nasıl dayanırım, ne kadar sonra hastaneye gitmek gereklidi hic bi fikrim yok 😬😬
immos 37+4 benimde 38 e bir şey kalmadı ilkinde 40+5 de doğum olmuştu bakalım bunda nasıl olacak bunda tek fark ara ara regli ağrısı gibi ağrılarım oluyor ilk kızım da hiç ağrım sancım olmuyordu suni ile doğum yapmıştım. Allah hepimize kolay doğum nasip etsin.
Ltf3053 immos 37+3 bnmde bendede aynı ağrılar var regl ağrısı 2saattr kivraniom ağrıdan bı gelio bı gidiyor sırt ağrısı oluyor bazen onun dışında kanama falan olmadı beklemedeyim ogludma 39+3 de doğum yapmıştım açılma başlamış devamında suni alıp dogurmustum bu nasıl olcak böyle bilmiyorum
Hatiiii Dadaliya 41+3 teyim 1-2 cm açıklığım var, akşam nişanım geldi şuan kasık ağrısı vuruyor sırtımda da ağrı var ama yalancı ağrılara alıştım yine de düzenli mi takip edicem sancılar düzenli olunca şiddeti artınca doğum başlıyor canım sırttan vuran bi ağrı tarifliyor herkes ama bakalım inşallah benimki de öyledir
Gokcee28 40+3 oldu benim de uzandığımda belim sanki yanıyor kopacak gibi ağrıyor ve bebek resmen kasığıma giriyor müthiş bi sancım oluyor sabaha kadar sancı devam ediyor sıklaşsın diye bekliyorum ama sabah geçiyor iki gecedir zehir oldu yani 😞