Cemssceren Analikonline memnunum 36 haftalığım telefon numarasını veriyor istediğin zaman arayabilirsin
tubiii11 [silindi] yaaa dogrudur 😊vajinal ultrason yapıyor mu ? Rabbim kucağına almayı nasip etsin ❤️
Eymen2922ElisaYlmz yagizegemom sağlıkla sihhatle hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah rabbim cnm cümlemizede 🤲🏻💐
Eymen2922ElisaYlmz Tubatgn maşallah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin inşallah rabbim cümlemize de bnde salı hastanedeydim cnm 💐
Eymen2922ElisaYlmz Tubatgn benimde önümüzde ki değil obur haftaya salı Allah nasip ederse insallah bklm hafta içi veya sonuna kadar süpriz yapmazsa hayirlsi olsun inşallah 🤲🏻
elayaz_ Eymen2922ElisaYlmz güya orasıda ankaranın en büyük doğum hastahanesiydi rabbim herşeyden önce karşımıza merhametli insanlar çıkarsın Aminn çok teşekkür ederim ❤️
Eymen2922ElisaYlmz Elf97 öylemi cnm sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah rabbim cümlemize de 🤍🤗
Ftmcgdms rabiaaaylcn Elif ozan Şahin’e gidiyorum canım çok memnun kaldım hatta keşke ilk dogumumdada tercih etseydim dedim