Gzmklncc Koalammm bende adet oldum yerleşme kanaması diye çok sevinmiştim hevesim kursağımda kaldı hiç olmayacak gibi hissediyorum 🥹
Koalammm Gzmklncc bende öyle canım dün kahve renkte çok az geldi yerleşme kanaması sandım ama bugün baya kanamam geldi kasığım çok ağrıdı banada hiç olmayacak gibi geliyor en iyisi oluruna bırakmak galiba 😔😪
Koalammm Kivircikkuala ayy ben ikinci çizgiyi görüyorum🥰 sen yinede kan ver emin ol canım inşallah vardır 🙏🌸
Cicek_ Kivircikkuala bence pozitiff, başkasında görmek bile heyecan verici. İnşallah bizler de görürüz çift çizgiyi 😍
Gzmklncc Koalammm benimki pembe baya açık bi renk yani ama yoğunlaştı kasık ağrılarımda oldu şuan hafif ama 🥹
Kivircikkuala Koalammm inşallah kuzum 1,5 yoldur işitiyorduk tüplerim tıkalıymış hsg ile açılmıştı ilk ay adet oldum bu ay ikinci ayım 🥰
Cicek_ Benimde yarın olmam gerekiyor. Akşama doğru belim aşırı ağrıyor. Bırazda kasık ağrım var, umarım adet olmam 😥
Fatimanur Koalammm inşallah bu ay kimsenin umudu boşa çıkmaz ❤️benimde 23 ünde başlayacak inşallah bu ayda elenmeyiz ☺️
Koalammm Fatimanur bende 23 ünde bekliyordum ama iki gün önce başladı erken geldi adetim 😪 inşallah sizde elenmezsiniz Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın 🙏
Koalammm Gzmklncc benimde ilk başta açık renk geliyor ama yoğun olunca anldm adetim oldgnu zaten şuan da koyulaştı birde yerleşme kanaması yoğun olmuyor bildiğim kadarıyla leklenme sklnde oluyuor ama kişiye göre.degsir mi bilmiyorum
Kivircikkuala Koalammm yeniden test yaptım bu sefer marka prodoctor negatif çıktı konu açtım bakabilirsin 🥹
Fatimanur Koalammm amin inşallah canım bende erken gelmesinden korkuyorum ama hiçbir belirti yok adet olacakmışım gibi hissetmiyorum ama hakkımızda hayırlısı