Gizem07487 Kızlar öncelikle merhaba size bir sorum olacak çevremde her kez birşey söylüyor ikili test için sizce yaptırmalımıyım yaptırmamalıyım doğruluk payı yok diyorlar nasıl yapmam gerek inanın aklım karıştı
_edakrsu22 Gizem07487 bence yapılmalı elbette doğruluk payı tartışılır ama Allah korusun birsey varsa erken teşhis önemli ama bir sorun olmaması bebeğin sağlıklı doğacağı yada bir sorun varsa bebeğin sağlıksız bir şekilde doğacağı anlamına gelmez herşey Allah’tan yinede siz bilirsiniz
Minik_annee Gizem07487 bebeğiniz eğer Allah korusun dawn sendromlu olursa kürtaj olmayı düşünüyorsanız yaptırın ama Allah’tan gelen neyse odur aldırmam diyorsaniz yaptırmayın ben yaptırmadım bazı anne baba adayları engelli bı çocuğun sorumluluğunu kaldiramayacagini düşündüğü için yaptırıyor yani olay size kalmış bunlar da doktorumun bana söyledikleri🙂🥀
Erbe Gizem07487 ikilide sadece down sendromuna bakılmıyor herseyine bakılıyor daha demin ablam aradı dön sendromu yok ama başka sıkıntı çıktı çıkmış yani sadece ona bakilmio bence yapılması lazım ben ilkinde yaptırdım şuan 19 haftaligim bundada yaptırdım
Gulsenbck Bende yaptrdım bence önemli bişey ilersi için bilinçlenirsen en azından bence yapılması gerek diye düşünüyorum tabi Allahtan gelen neyse o ama için rahatlar en azından
Pnr60 Hem ikili hemde ayrıntılı bence yapılması gerek ben yaptırdım biraz olsun bilgilendirme açısından güzel erken teşhis amaçlı 🥰