Tgcccc Kizlar gebe takibi için doktor arıyorum Diyarbakırda hastane ve doktor adı önerilerinizi bekliyorum 💕💕💕
Ytr_esn Fatma tanılır çağıran çok iyi bir doktor şuan benimde gebelik takibimi yapıyor doğumu genesis hastanesinde yapıyor muayene ise özel kliniğinde yapıyor ilk çocuğumda da ona gitmiştim
Tgcccc Ytr_esn canim muayene ücreti nedir tahlileri falan yapıyormu kendi kliğinde ?? Bide yeri nerde anlayışlımı😊
Ytr_esn 550 ydi galiba eşim verdi hatırlamıyorum net muayene nst kendi kliniğinde tahliller sağlık ocağı özel yada devlet hastanesinde yapabilirsin yeri metro nun yanında star plaza c blok 5. Kat instagramda adresi var
Tgcccc Ytr_esn aa cnım bu doktoru biliyorum da bu genesisle calismiyormuuydu ? Hastaları orda bakıyordu orada odası vardı.Ne zamandan beri kendi kliğini bvar aceba
Ytr_esn Evet öyleydi çok yoğundu sanırım 1 yıl olmadı geçeli ben şahsen çok memnunum ki ikinci bebeğim içinde gidiyorum hem çok beklemiyorsun rahat sessiz sakin ilgili bir yer
Tgcccc Ytr_esn oyle ama zorr ya mecbur tahlil vs isticek bi de ordan cik hastaneye git oraya ayrı tahlil icin para ode falan…Hastanede olan bi doktor bana daha iyi geliyor😥
Ledeyna21 dorukkusumunannesi fiş indirimli 490 doğum ücreti indirimli 5575 bizim %25 kurum indirimimiz var