Adabay1310 SemaArin insallah hayırla al bebeğini kucağına canım zahmet olmazsa atabilir misin arkadaşların yazdiklari çok iyi teselli oldu sen de yazabilirsen çok sevinirim
SemaArin Adabay1310 26/05/2022 = 10.31 27/05/2022 = 45.37 29/05/2022 = 198 31/05/2022 = 379.36 01/06/2022 = 496.6 03/06/2022 = 973.4 05/06/2022 = 1916 06/06/2022 = KESEMİZİ GÖRDÜK 5+1 29 MAYISLA 31 MAYIS ARASİ AZ ARTMIŞTI COK KORKMUSTUM 1 HAZİRANDA VERDİM DOKTOR İYİ DEDİ 3 HAZİRAN DA GERİ AZ ARTTİ DİYE KORKMUSTUM AMA ÇOK ŞÜKÜR SAĞLIKLI GEBELİĞİM %60 ARTMASİ YETERLİ
Adabay1310 SemaArin maşallah canım darısı bana olsun yarın gittiğimde bebek varsa da keseyi göremez o zaman doktor çünkü bugünkü değerim 964
SemaArin Adabay1310 PAZARTESİ GİT KESEYİ GOREBİLİRSİN CANIM AMA YARİN BETA VEREBİLİRSİN 1250 veya üzeri çıkması gerekiyor
Sedamete Adabay1310 canım gayet de normal bir artış olmuş 10 gün sonra filan keseyi görürsün sonrada bebeği hayırlı olsun strese sokma kendini hiç gerek yok çünkü
Adabay1310 Sedamete çok sağol canım teşekkür ederim inşallah dediğin gibi olur keseyi görene kadar bu stres ne hale getirir bebeği bilmiyorum
Adabay1310 SemaArin tamam canım çok teşekkür ederim önerilerini dikkate alacam Allah razı olsun senden
koohydal ben 2 kere kan vermiştim. ilkinde 4500 falan çıkmıştı, 2ncide 6800 falandı. hiç böyle kontrolde etmedim, takipte etmedim, cahilliğimden sanırım gerek duymadım. zaten 2 farklı doktora gittiğim için 2 kere kan testi verdim yoksa 1 kere baktırırdım
Adabay1310 koohydal ben de ilk çocuğumda iki kere kan verdim sonra kese görmeye gittim canım ama bunda çevre faktörü çok etkiledi beni herkes bişey söyledi ister istemez kafam karıştı tanıdığım birkaç kişi hep olumsuz konuştu insallah Rabbim hayırlısını nasip etsin hakkimizda
SmrBkrci Adabay1310 yani bnamı bi değişik geliyor anlayamadım ama her bayanda bu beta hcg artışı farklı oluyor. Normalde söylenen 2 kat artması. Artık farkettiğim kadınların hamilelik sewinçlerini yaşayamaması hep bi kaygıyla bakması. Forumda sürekli artışı kontrol et kimyasalmı değilmi boşmu lafları herkesin sewincini kursağında bırakıyor. 2 gbeliğimdede tek beta verip hastaneye gittim hiç artışı kontrol etmedim gerekte duymadım zaten. Olacak olduktan snra doğumu hüsranla biten annelerimiz bile var bukdar kafaya takıp kaygılanmayın lütfen oluruna bırakın biraz
Adabay1310 SmrBkrci canım çok haklısın forumdan ziyade benim kendi çevremdeki insanlar beni bitirdi inan bana değerimi öğrenir öğrenmez benimki şu kadar artmıştı dikkat et dış gebelik olabilir,değerin haftaya göre çok az kan pıhtılaşması olabilir onda düşük yapar gibi şeyler söylediler ben birisi bir stres yaptığında olumsuz birşey varsa bile teselli etmeye çalışırım ama insanlar çok tuhaf
Kubra-ulas Adabay1310 canım benim kendını strese sokma hersey allahtan. Güzel artmış olumsuz olsa %60 bile yükselmezdi. Doktorlar bu artışı normal kabul ediyor
Adabay1310 Kubra-ulas sağol kuzum Allah razı olsun 1.5 sene bekledim keyfine bile varamadan stresli günler yaşıyorum Rabbim sonumuzu hayır etsin
Dilaraa23 Adabay1310 güzel yükselmiş bence😊yada düşüş yaşamamışsınız ben sıkıntı olduğunu düşünmüyorum canım stres yapma 🌸
Adabay1310 Dilaraa23 inşallah canım Allah razı olsun gece geç yatmama rağmen bu saatte uyandım takmayacağım diyorum aklımın bir tarafında hep bu düşünce var
Gizemgksnmz Adabay1310 inşllah canım benim iyi düşün olumlu düşün dualarım seninle Allah isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın inşllah 🙏
Adabay1310 Gizemgksnmz amin canım benim Rabbim herkesin gönlünden geçeni hayırlı şekilde nasip etsin çok sağol
gulyozgatli Adabay1310 canım bnde bi defa kimyasal gecirdim bu yuzden 3 defa verdim beta hcg testi asagi yukari bu siklde artti bnce cok iyi atmis i
Adabay1310 gulyozgatli çok sağol kuzum inşallah hayırla sağlıkla nasip eder Rabbim gönlünden geçeni ..sözde hiç stres yapmayacam diye kendime söz vermiştim ama olmadı
koohydal Adabay1310 aman bu şom ağızlılar yokmu, her kafadan bir ses çıkıyor. kimseyi dinlemicekmişsin