Asli123s Mide bulantısı ağzımda metal tad var vallahi hiç iyi deilim ne zaman geçecek bu belirtiler ya hep Bi uykulu halim sürekli yatmaliyim çok zor ya
Sincabiyee Asli123s zor bir dönem ama geçecek 🥲 doktorun ilaç vermedi mi muhakkak ilaç kullanmalısın mide bulantısı için
Zln2152 Asli123s bende 7 haftalık gebeyim ve aynısını yaşıyorum herşeyden tiksiniyorum hep koku var burnumda sürekli bulantı içindeyim inşallah atlatırız bu dönemleri🥹
Felicity Kızımda sabah bi bulanırdı iki kraker atardım geçerdi. Ama bu defa beter haldeyim. Bir mide sabahtan akşama kadar nasıl bulanıyor anlamıyorum. Umarım 3 ay bitince aniden bulantısı kesilenlerden olurum:) 9 ay sürerse ben bittim hanımlar.
Asli123s Felicity bu sefer cinsiyeti bellimi canım? Erkek çocuk bulunmaz kiz cocuk bulandırır diyolar
denizmanzarasi Bu dertten ben de çok muzdaribim hatta yarın doktora gideceğim bunun için geceleri haram resmen bana yediğim hiçbir şey midemde durmuyor gastrit mi reflü mü ne oldum ben anlamadım yarın doktorun tavsiyelerine göre size de yazarım hanımlar 🥲
Asli123s denizmanzarasi ya varya sanki göğüs kafesimin altına mideme bastiriyorlar huzursuzluk hissi midem de yanma hissi doluluk değişik bisey ya mide bulantisinin da dışında ağzımda tat yok
Felicity Asli123s yok daha 8+4 olduk. Bence bulantıyla cinsiyetin pek bir alakası yok. Kızımda hiç böyle değildim halbuki kız bulandırır derler. Babamız yine kız istiyor. Bende bir de oğlanı tatmak isterim. Tabi önce sağlık 🙏🏻
Zln2152 Asli123s bulantının cinsiyet ile Alakası olmaz ki canım benim ilk çocuğum kızdı hiç ne bulantı ne birşey o kadar rahattı ki. Kızlarda bulantı olsaydı ilkinde çekerdim. Bünye farkıyla her çocukta ki gebelik farklı olur ☺️
denizmanzarasi Asli123s benimde öyle bir de kramp giriyor bazen mideme inş en kısa zamanda sağlıkla geçer bizim de