Pearlyy Eminenur2 benim kayınvalidemlerde yapmak istiyor. Şiddetle karşıyım tabiki tuzlanmayacak.hangi yüzyılda yaşıyoruz yazık incecik tenlerine yapmayın yaptırmayın 😩
Dark Eminenur2 hayır tuzlanmaz, çok hassaslar Zaten 1 yasa kadar tuz verilmiyor bebeklere gıda ile, deriden de emilim oluyor dolayısıyla o da olmaz
Bsra3458 Eminenur2 ya tuzlama diyince aklınıza tuza bandırmak mi geliyor 😄 bir avuçtan az tuzlu su dökülüyor bu kadar. Yapanlar abartıyor bence 😄
Ozlmalbayrak Tabiki hayır turşu mu bu çocuk aşırı tuz yüklemesinden beyin kanaması geçirir Ki kokmasın diye yapıyorlarmış terlemek sağlıklı olduğunu gösterir bi insanı bırakın koksun
Ozlmalbayrak Eminenur2 iyi yapmışsın sor Tabiki ama sakın müsade etme biri yapalım derse tuz normal insana bile zararlı bebeğin teni canı ne ki İçim parçalanır valla ne ağlarlar ben morga üç bebek gönderdim sırf bu yüzden (hemşireyim)
gozdeyagci Eminenur2 eşler neden işe yaramazken böyle garip sorularla gelir anlamıyorum. Çok ilginç gerçekten.
Eminenur2 Bende hepinizle aynı fikirdeyim ve kesinlikle karsıyım eşim arastırmamı istedi özellikle çünkü o malesef olması gerektiğni düşünüyor ama yazdıklarınızdan sonra ikna oldu😂
Cgdm34 Eminenur2 az once bırı yorumda 3 bebek morga koydum dedı bu yuzden bence o yorumu eşşne okut belkı cahılce dusuncesınden vazgecer canım👍
BBuseY Hanımlar ben bugün neyle karşılaştım 😃😃😃😃 Sağlık ocağına gitmiştim aşı 💉 olmaya .. kadının birisi bebeği tuzlamış battaniyeye sarmış öyle getirdi sağlık ocağına ona öncelik sırası tanındı şaştım kaldım 16 günlükmüş daha 🫢🫢🫢🫢
mucizem24-05- Eminenur2 burda böyle 50 tane post açıldı hala da saçma sapan soruyorsunuz acıyorum şu bebeklere
Eminenur2 mucizem24-05- konusmanın tamamını okuyup oyle yorum yap istersen tuzlayacagımdan değil karsı oldugumu anlatıyorum zaten eşimi ikna etmek için yazdım 😂
Gizem07487 Eminenur2 biz her bebeğimizi tuzluyoruz ama sizin abarttığınız gibi o kadar tuza değil bal da sürüyoruz o kadar kişiye kalmış ama inanın ilerde genç olduğunda terlediğinde çok ağır kokusu hiç olmuyor o yüzden tuzlanıyor bebekler büyünce terleri ağır kokmasınlar diye sana kalmış birşey canım ama biz tuzluyoruz ballıyoruz 🥰🥰🥰
1erkekkannesiiii Eminenur2 kız bana da anne sütüyle yıka çocuk tüysüz olsun dediler 😂 anne sütü gelsin de çocuğa veriyim yıkaması kaldı 🥹😂😂