Buuusssrraaa Selam kızlar 🫶 Medicana Beylikdüzü’nde doğum yapan var mı aramızda?? Doktor sormuyorum hastaneden memnun kaldınız mı? Hastanenin artısı ve eksi yönleri nelerdi 🥰
gizemkarla Buuusssrraaa ilk oraya gidiyodum iyiki doktorumuda hastanemıde degstmısım cok sukur dıyorum o kadar ilgisiz o kadar sacma calısanlar ki anlatamam bence sizde baska hastane bakın
Asuuuesraa Buuusssrraaa merhaba medicanaya gidiyorsunuz sanırım kaç haftalıksınız bilmiyorum da orda şeker yükleme testi yaptırdınız mı
Asuuuesraa gizemkarla merhaba yorumunuza denk geldim de ne gibi sıkıntılar yaşadınız acaba doktorunuz kimdi ben de orda doğum yapmayı düşünüyorum da
Buuusssrraaa gizemkarla doktorum oraya geçtiği için bende geçeceğim o yüzden sormuştum medicanayi bilmiyorum ama doktorum muhtemesem bi insan 🙏🏼
Asuuuesraa Buuusssrraaa kaçıncı haftadasınız ben de medicanaya devam ediyorum erhan beyden çok memnunum çünkü yeni doktor bul vs falan
Buuusssrraaa Asuuuesraa 37 haftalık olduk canım 🥰 sen kaç haftalık oldun bende cook memnunum kendisinden 🙏🏼
Asuuuesraa Buuusssrraaa amin hep birlikte inşallah doğum tarihi belli mi?Epidural mi spinal mi olacaksınız