Zeynaras Arkadaşlar testim pozitif çıktı kan testinde ama ultrason da görülmedi daha 5 haftalık aranızda bu durumu yaşayan var mı
Svdalsnn Zeynaras merak etme canım bende yeni hamileyim normal baktı görünmedi alttan baktı kese göründü pazarteai inşallah kalp atışı için cagırdı hiç korkmana gerek yok erken oldugu için karından görememiş. Hayırlı olsun sağlıkla kucagımıza alırız inşallah ❤️
Sinemekee Zeynaras benimde gözükmemişti korkma doktor vajinal muayenede görmüştü hatta kesinlik için 1 hafta sonraya çağırmıştı 😊
6112022 Merak etme canım bende şu an ikinci hamileliğim ilk oglumdada gorunmemisti 5 haftalıkken daha sonrada 1 hafta sonra görünüyor şu an da da 5 hafta 3 günlük daha dun gittim kese var ama bebek görünmedi dedi haftaya çağırdı
Zhr111 Zeynaras merhaba canım ben de 5 haftalık hamileyim dün gittiğimde keseyi göremedim dış gebelik olabilir dedi kan aldı çok stres yaptım hemen özel bi kliniğe gittim alttan ultrasonla kese göründü çok şükür daha çok küçük hiç stres yapma canım inşallah görürsün sen de
ipekmom_ Zeynaras bu haftada vajinal muayene ile görünür canım telaş etme tekrar gittiğinde karından bakarsa vajinal olarak bakmasınıda rica et mutlaka Bende 6.haftada vajinal ile görmüştüm