08HB-16 Ay arkadaşlar bu hamile taytı önerisi olan varmı daha doğrusu nerden alabilirim LCW ya baktım yazlık var ve acayip ince lütfen yardimmmm
Pamugum02 08HB-16 trendyoldan LUVMABELLY sitesinden aldim cok memnun kaldım içi sicak tutanlardan beli de ayarlananlardan öneririm valla canm
Aleynaerayy22 08HB-16 e bebekten almıştım ben gayet orta kalınlıkta aşırı kalın degil ama sıcak tutuyor
08HB-16 ardaada tek umudum orayı trenndyolda denemeden almak istemedim burda denedim ip incecik sadece pantolon aldım çıktım artık başka şubeye bakayım teşekkür ederim
BbabyMom Lcw den almıştım aslında memnunum..Bırde trendyoldan sıparıs eddım o da güzel bır tık kalın.Hamıleler ıcın termal tayt var onu sıparıs edmeyi düşünüyorum kış için😊
Aleynaerayy22 08HB-16 rica ederim canım 😚 hamile bölümü var e bebek mağazalarında bile ben mağazasından almıştım
bademli_puding 08HB-16 valla az önce kışlık takım aldım trendyoldan indirim de şuan eşofman takımı ama kışlık baya güzele benziyor
08HB-16 bademli_puding ay çok hoş takım gelince bildirir misiniz kalıbı falan nasıl ona göre bende alayım hep bakıyorum ama güvenemedim kaliblarina
bademli_puding 08HB-16 tabikide bildiririm ben 159 boy 56 kilo ama satıcıya gebeliğimin sonuna kadar giymek istediğimi söyleyince L beden önerdi normalde M giyerim bakalım inşallah güzel gelir