papatyaolsun hastanenin isminide verebilirim kimseye önermiyorum başakşehir çam ve sakura Hastanesi’nde yaptirdik ilkini aşılama tedavilerimide orda oldum ama tüp bebek daha kotu bir deneyimdi. Orda bana yetersiz ilaç verildi ilk doz az geldi 5 gün boyunca yumurta gelişmedi sonra doktor resmen beni azarladı kilomla alakalı zaten zor bir süreç kiloma taktı neyse sonra doz arttırdı ama takviye vs vermedi kendi beslenmemle yumurtami destekledim. 9 tane yumurtam oluştu ama 5. Güne 1 tane gitti ve devlette genetik tarama yoktu o yüzden direk transfer edildi. Doktora tiroidim ve pihtilasmam olduğunu basa basa söylememe rağmen ilaç vermedi. Tiroidimde baktirmama zaman bırakmadı ve eminimki o süreçte prolaktinim yükseldi göğüslerim inanılmaz durumdaydı 5. Gün hastaneye gittiğimizde embriyoyla alakalı doktor transfer edicez beklemicez dedi benim ağrım varken zaten yumurta toplama süreci zor sancılı bı de o durumdayken transfer yaptı. Yetmedi bide ben ağır grip oldum bünyem zayıf düştüğü için hapsirsam kasıklarım berbat halde bı yandan bebek içimde eziyetli bir haldeydim. Neyse test için 15 gün beklicez dediler tabi bana hâlâ kan sulandırıcı vermediler sadece duphaston verip yolladılar. Zaten ben test günüm gelmeden erkenden adet oldum ağlayarak hastaneyi aradım hemşire dalga geçer gibi bişey yapamayız test gününü otur bekle dediler zaten o an tepem attı neyi beklicem şakır şakır kanamam var ne testi dedim kapattım hemen özele gittim kan verdim zaten tahmin edilen sonuç bebek mebek yoktu tamamen iğrenç bir tedaviyle ayrıldım direk ordan