alyaninannesibtl Martin son haftası dogumum var Allah nasip ederse 10 lu hastane cikisi alicam bide 5 li olanlardan doğar doğmaz ilk hangisini giydirmeliyim sizce hemsireye hangisini vermeliyim şimdiden düşünmeye başladım 😂😂
Mer93 alyaninannesibtl 10 yada 5 farketmez hemşireye vereceğiniz battaniye eldiven şapka bez alt üst takım yada tulum içine bi tane zıbın
Hicrancn alyaninannesibtl Bende isimli tulum bere eldiven yaptırdım birde tomurcuk battaniye vericem inşallah 🤲❤️
Kucukpanda90 alyaninannesibtl benimde martin son haftasi suan 19 haftaligiz. Daha hic birsey almadim. 2. Bebegim cindiyetlwride ayni. Bi hastane cikislarini yeni alicam. Onlarida 10 lu falan tercih etmicem. 5 li yeterli oluyor Cnkü hemsireler ilk bebgimde ayirdilar hep zibin ustune giydirmeye kiyafet sapka eldiven corap yeterli oluyor.
alyaninannesibtl BBuseY Mart da hava serin olur üşür falan diye düşündüm ama bilemedim bi kızım daha var da o ağustosta dogdu hiç üşür derdi yoktu 😂😂
Ozlemiskndr alyaninannesibtl valla ben daha 10 lu almadım şuanda 3 takım kıyafeti var daha güzel bişey bulunca alıcam onu veririm 5li 10lu farketmez zaten iç zıbın olsun yeter
merination Hemsire içeride cok teferruatlı uğraşamayacaktır 5 li takım verip hastaneden çıkarken 10 luyu sizin giydirmeniz daha mantıklı bence
Linabebek1 Benimde 18 - 20 mart inşallah doğumum nasıl bişeler alsam bilmiyorum Ankara’dayım hava haziranda anca ısınıyor nerdeyse daha alışveriş yapmadım sadece kayınvalidem bi kaç bişey ördü zıbın falan almış o kadar beklemedeyim biraz daha 😊
alyaninannesibtl Linabebek1 benim ilk kızımdan kıyafetlerimiz var ama o ağustos doğumlu bu daha soğuklarda doğacak o yüzden tereddüt ediyorum biraz 😊
Pamukbebegimm Linabebek1 bende aynı durumdayım henüz hiçbir şey almadım.Oglum Mayıs’ta doğdu yinede çok soğuktu dediğiniz gibi Ankara’da havalar Haziran’da değil temmuzda ısınıyor artık😂
alyaninannesibtl Linabebek1 ben ilk kızımda da vermiştim giydirmişti hemşireler bi sıkıntı olmaz demişlerdi canım 😊
Mer93 Linabebek1 yok problem olmuyor ama giyip çıkarırken kolay olsun derseniz içine çapraz bodyler alabilirsinz
Linabebek1 Pamukbebegimm evet valla 1 aydır açtık doğalgazı çok hızlı büyüyor bebek çok bişe alma diyorlar bakalım bekliyorum şimdilik 😊