Nurerdgn FeriDee arastirmalara gore hcg degerin 50 nin altinda ise erkek 50 nin ustunde ise kiz diyolar canin degerin kac senin
Nurarslan FeriDee benm ikili test hcg degerim 11 cikmış suan 22haftaligim ve doktor kiza benzetti.cinsiyetimiz net degil.Fakat ilk cocugum erkek onun 2litest hcg degerine baktim 65 yaziyor
Nurerdgn FeriDee yani 50 nin altinda cikmis degerin erkek olabilir benim degerim 17 bi arkadasiminki 12 birininki 14 ikisi de erkek bekliyo ben daha ogrenmedim ama gercekten cogu kişide tutuyo bu durum istisnalar var tabii o ayri
Selinnnxx Nurerdgn merhaba beta hcg benim 0.39 perinotolojiye yönlendirdi 50 nin altı sıkıntı dedi sizin öyle bir durum olmadı mı
Nurerdgn Yeniannee Ya cuma gunu gidecem insaallah bende öğrenirim cinsiyetini 16+4 olcak o gun gorunur herelde
Nurerdgn Nurarslan yani kesin net erkek olur kız olur demiyo zaten 50 nin altindaysa erkek olma olasiligi 50 nin ustundeyse kiz olma olasiligi yuksek yani net degil kesinlikle olasilik hesaplarina gore değerlendirmişler....
Nurarslan Nurerdgn dogrudur haftaya kontrolum var ve cinsiyeti net soylerse yazarim insallahh cunkü bende bilmiorum ama icime hep erkek doguyor.