Hjyihkk Tgcccc Bende 20 yaşında evlendim 21 yaşında kızım oldu 23 yaşındayım 2.ye hamileyim ben halimden memnunum eşimde yaşı küçüktü ztn biribibirimize destek vererek herşeyin üstesinden geldik imamhatip lisesi mezunuyum üniverstede gida mühendisliği bölümü okuyodum şimdilik dondurdum çocuklar biraz büyüsün yine devam edicem okumaya
Yetersukrbck_0618 Tgcccc 20 yaşındayım ve kızıma hamileyim hiçte pişman değilim kimseye göre birsey yok bakacak olan da yetiştirecek olan da benim senin için rahatsa gerisinin hiçbir önemi yok kimseyi dinleyip de kafanı bulandırma ki sağlıklı bir hamilelik yaşıyasın Rabbim sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin 🙏🌺
Egemooms Kimsenin dediğine kulak asma canım ben 24 yaşındayım 16 haftalık hamileyim rabbim nasip ederse inşallah 25 te anne olacam 2 ablam var 3 yiğenim var hepsinin doğumuna da ben gittim bebekleri 2 aylık olana kadar da her işlerine yaptım yardım ettim bebeklerine de baktım beni de gören küçüksün diyor ama Bi bebeğe en güzel annesi bakar hiçbirşey bilmiyorsan bile araştırır öğrenirsin bence genç anne olmak en iyisi 😍
Mustafaalpereninannesi Tgcccc sen sıkma canını çünkü herkes birşey söyler kimseyi kafanı takma erken anneyim iyiki erken olmuşum yaş ilerledikce insanın tahamul seviyesi azalıyor
180720 Tgcccc ne var yani 21 yaşında evli yada hamileysen senin kararın senin hayatın. Kapat kulaklarını bebeğine ve hayatına odaklan. Kimsenin ağzı torba değil büzemiyorsun o yüzden sen görmezden geleceksin. Canını sıktığına değmez 💖
Prenses34_annesi Tgcccc ya şöyle bir şey bence tamam evet yaş küçüklüğü olabilir ama bu senin tercihin bu senin kararın sen bunu göze almışsın ki bir hayat kurmuşsun Rabbim de sana bir evlat vermiş yani kimsenin buna bir şey demeye hakkı yok sonuçta ona sen bakacaksın onun bütün çilesini olsun güzel yanların olsun sen çekeceksin Ben de çok küçüğüm ben 18 yaşındayım kendi isteğimle evlendim kesinlikle aile zoruyla evlenmedim ve hemen hemen altı buçuk ayı geçip bir hamileliğim var lk gebeliğim bu arada bu olabilir insanların kendi kararları bence dışarıdaki insanlarda saygı duymalı 🥰
Alyalim Tgcccc Merhaba canım, ben de 19 yaşında oğlumu, 21 yaşında kızımı kucağıma aldım. Şuan 27 yaşımdayım 3. Ye hamileyim 😊 Şuan iyi ki erken anne olmuşum diyorum. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah eleştirilere hiç kulak asma 🥰
1humeyra Ben 23 yaşındayım 6aylık hamile bir buçuk senelik evliyim. Banada çok küçüksün diyorlar. Kimseyi memnun edemezsin illaki etrafında konuşmak için konuşacak çok insan var. Kimseyi duyma. 💁🏻♀️ Senin hayatın senin kararların. 🌸 Sağlıkla kucağına alırsın inşallah 🙏🏻