advice Bu sorum özelde doğum yapacak ve yapmış olanlara? Ben memorial hastanesinde doğum yapacağım, acaba bebek küveze girdiğinde ücret alıyorlar mı?
_edakrsu22 advice bende merak ediyorum ama bildiğim kadarıyla alınmaması gerekiyor alınırsa şikayet etmemiz gerekiyormuş
kuzeymomsss advice benim oğlum doğduğunda değil ama 9 günlükken doğum yaptığım hastanede yoğun bakıma girmişti, ücret ödememiştik. Bizim doğum ücretimizin içinde küvezde dahildi belki ondandır
Pamugum02 advice alınmıyor canim devlet karsiliyor. Benm iglum 1 hafta kaldi doğum yaptığım zaman,hic bir ucret odemedik taburcu olurken
S1907 advice hastannezle konşn derim bende livde yapcm ,özel sigortam var sgk ile anlaşmmz olmdğı için ücret çıkablr ded,herkes alınmyor diyor belkide alınmyodur ama hastne alınblcğini söylyo ,inş gerek olmaz ama uğraştrrlar şikytle
advice S1907 Sgk ile anlaşmalı hastaneler almıyormuş ama memorial anlaşmalı degil galiba. Özel sigortam var ama kendimin eşimden dolayı sigortası var.
advice Sgk ile anlaşmalı hastaneler almıyormuş ama memorial anlaşmalı degil galiba. Özel sigortam var ama kendimin eşimden dolayı sigortası var.
Ahsenmom advice 0-18 yaş arası bütün hastaneler de yenidoğan-yogun bakım ücretsiz. Ücret istenmesi yasak. 3 hafta kuvözde kaldı kızım 1 lira ödemedik
Erbe advice Geçen cuma kontrolden snra dogumla ilgili bölgeleri almaya gittiğimde fiyat vs konularda özellikle sordum cnku erken doğum riskim var olduki bebek kuveze girdi ücret alınıyor mu dedim SGK varsa kesinlikle alınmıyor fakat eğer bebeğin kalbinde bir sıkıntı varsa dışardan doktor geliyor 600 lira onun ücreti alınıyor dedi oda riskli bişi görürlerse yoksa yattigingunlerde ücret odenmiyormus
Ahsenmom cansualisa Bilemiyorum canım. Gideceğin hastaneyi araştır. Ben her ihtimale karşı araştırıp hastane seçmiştim. Günü gününe doğan hiç birseyu olmayan bebeğim 24 saat sonra solunum sıkıntısı çekti enfeksiyon çıktı, kucağımdan alıp yoğun bakıma koydular tam 3 hafta kabus gibiydi. İyiyi de kötüyü de araştırıp gitmek lazım
Cns2704 cansualisa küvez oluyor ama bebeğin haftasına kilosuna uygun yenidoğan yoğun bakım olması gerekir. Mesela bizim gittiğimiz hastane 30 üstü hafta doğum veya 1500 kilo üstü doğan bebeklere bakabiliyor. 30 altı hafta öncesinde doğum olunca yoğun bakım desteklemiyor sanırım daha iyi kapsamlı yoğun bakıma alınması gerekiyor.
holly advice hayır almıyolar doğar doğmaz alınınca SGK kapsıamında oluyomus sonrasında alınınca alınıyormuş ücret
Basak0503 advice iki kere memorialde doğum yaptım ve iki bebeğimde 2 ve 3 ay olarak küvezde kaldılar ücret ödenmiyor. Sadece bebek yattıgı sürede başka bir yerden doktor gelip muayene ederse onların küçük bir ücreti oluyor onun haricinde küvez ücretsizdir.
advice Basak0503 sizin sigorta durumunuz nasıldı acaba? Ben normalde eşten dolayı özel sigortalıyım bebek de dogunca direkt öyle oluyormus bunun bi etkisi olur mu? Siz normal sgklı mıydınız yoks özel sigorta var mıydı? Bilgi verdiginiz için tşk ederim
cansualisa Ahsenmom Rabbim korusun çok geçmiş olsun en yakın hastane ora bana o yüzden tedirgin oldum sağlıkla kavuşalım inş