Prenses34_annesi Ece61 yaaa alındı kızçem pofidik sanırım 😂 ama doktorumuz herhangi bir zararı sorun olmayacağını söyledi 🥰🥰
Ece61 Prenses34_annesi yaaa alınmaz kardeşler birbirlerine hayır şaşırdım acaba bende mi bir sorun var diye düşündüm kusura bakmayın kırdıysak 😌😍
Prenses34_annesi Ece61 yok canım o işin esprisi kırılmadım tabii ki de ben de çok seviyorum tombik Yok canım sizde neden sorun olsun her bebeğin gelişimi kilo alımı boyu olsun farklıdır bizimkisi de bebeğe yaramış 😂
yaasemin minikoglummm 36+2 3100 gram olmuşuz hafta da bire düştü kontrolerimiz heycanlı bekleyisteyiz 🤭😅
minikoglummm yaasemin maşallah canım ❤️ valla bende öyle heyecanla bekliyorum ve artık doğurmak istiyorum 😂😂
EzgiCafer minikoglummm oğlum doğduğunda 3400 doğdu 3280 hastaneden çıktık 200_300 arası düşüyo kilolar genelde
Udu minikoglummm en son 380 gr di 😂😂😂 insallah bi gidersek ogrencem kac haftalik oldu kac gr boyu ne sorun var mi yok mu bayilcam artik dusunmekten 😤
minikoglummm Udu bu kadar düşünme gelişine bırak canım Allah’tan sağlıklısını isteyip kafanı rahatlat❤️