Alya1361 Hafta kaburga ve sırt ağrısı artık dayanamıyorum sizdede oldumu yoksa sadece bende mi oluyo bu nefes aldırmıyo konuşurken bile ağrıyo sağ kaburga yanı sırta doğru
Edafmo Alya1361 bende de var, gündüzleri bir nebze dayanılabiliyor ama gece yatarken nefes almak bile zor geliyor uykularım bölük pörçük 😭
Sibel1710 Alya1361 Alya1361 aynen evet sağ böğrümden belime doğru otursan ağrıyor kalksan ağrıyor geceleri daha sık oluyor
ardaada Alya1361 bende de o dönemlerde oldu sonra bir kaç hafta sonra geçti şu an 28 deyiz Dönem dönem başka yerlerimiz ağrıyacak anlaşılan :)
Ahuum Alya1361 burdakı bi çok kişide var . Bende hiç eklem agrısı yok bacak arası hariç . Gebeliğin başından beri magnezyum alıyırum ondan bence
Yksl1634 Alya1361 bende 23 haftalık hamileyim aldığım nefes yetmiyor gibi ve bel ağrısıyla birleşince çok zorluyor eşim sağ olsun her fırsatta masaj yapıyor ılık duş alıyorum ancak o şekilde hafifletebiliyorum
Alya1361 Bugun kadın doğuma gittim bebekle alakası yok daha haftan bunun için çok erken dedi ay kafayı yiycem artık