Alparslaninannesi51 Kızlar yaklaşık bir hafta tahlil verdim sisteme düşmeyen tahliller için nereyi aramamız gerekiyor bilgisi olan var mı?
Summerwine Alparslaninannesi51 bizim burda ilçede merkeze gönderiyorlar barkod altında internet sitesi var oradan görebiliyoruz bir bakın isterseniz barkoda
Elifderin34 Alparslaninannesi51 örnek veriyorum nevşehir de yaşıyorum nevşehir devlet hastanesi laboratuvar sonuçları yazıyorum google ye oradan hastanenin sitesine giriyorum sonra orada yazı var laboratuvar sonuçları diye oraya giriyorum işte kimlik bilgilerni istiyor oradan tahlillere ulaşıyorm benm sağlık ocağında yaptırdığım tahlillerim de e nabıza düşmüyor
S1907 Alparslaninannesi51 bndede aynı durum oldu idrr tahlili verdm çkmdı doktor onu sisteme kaydetmesi gerekiyomş ,kaydetmezse göremiyomşsn sağlk bakanlğında aradm sordm,insanları uğraştrmasalar harika olck
Alparslaninannesi51 Summerwine sağlık ocağında yaptırdım tahlili canım herhangi bi barkod verilmiyor bizim burda o sistem özel hastaneler için geçerli sanırım
Meryyil Alparslaninannesi51 Sağlık ocağında yapılan tahliller e nabiza düşmüyor ,1 hafta önce yaptırdım dusmuyor sağlık ocağına gelip alacaksın dediler
Summerwine Alparslaninannesi51 yok bende sağlık ocağında yaptırıyorum ama bizim ilçede bu tahliller yapılmadığı için haftanin sadece 2 günü kan verebiliyoruz onlarda merkeze gidiyor,barkod veriyorlar oradan sistemden görüyoruz 1 gün sonra
kaderbylozturk Alparslaninannesi51 saglık ocagı doktoru onaylamadan gözükmez yanı once onun onaylaması lazım bende de gozukmemıstı doktor oyle söylemişti
aydinaleyna61 Meryyil ben sabah erkenden veriyorum en geç akşam 5 e kadar düşüyor sistemime düşmediği taktirde aile hekimimim asistanı arayıp söylüyor ertesi güne mutlaka düşmüş oluyor yani. Demekki ilden ile farklılık gösteriyor