Daisssyy Kizlar Allah izin verirse14 Kasım’da sezaryen olucam tecrübeli anneler önerileriniz nedir? Öncesi ve sonrası, şunu yap bunu yapma diyeceğiniz neler var? Birde tabi süt konusu var hemen gelir mi? Ne yapmam gerekiyor.
Mysaa Daisssyy valla buna gülme ciddi yazıyorum çiğköfte yememek 😀😀 onun harici kayısı suyu ve petibör bisküvi al yanına onları yiyebiliyorsun kayısı suyunda wc için yardımcı olur bol bol dinlen stres yapma canım sütünde gelir insallah ☺️
Fatmaztrk Daisssyy benimki de Aralık’ta canım öncesini pek bilmiyorum ama sonrasında kayısı hoşafı kahve bitter çikolata tüketmek iyi geliyormuş bol bol yürüyüş yapmak gerekiyormus. Bebek ne kadar çok emerse o kadar hızlı sütun gelir eğer emmiyorsa sağma makinası kullanmak lazim
cansualisa Daisssyy bol bol bebeğe meme tutturmak kremlemek göğsü bitter çikolata kahve gold kayısı kompostaaaa çorba bu kadsr kuzum kızımda tecrübelerim oğlum da inş🌺
Hayalmi Mysaa hazır değil ev yapımı kayısı suyu veya komposto canım bende konservesini hazırladım öyle götürücem 3.sezeryanım olacak inşallah.bide bol bol yürümeye çalış 🥰 sağlıkla al bebişini kucağına
Daisssyy cansualisa Minigim38 gokce66 Ayy kizlar çok sağolun 🌼 valla şimdiden heyecan stres bastı valla ne yapacağımı da bilmiyorum ilk gebelik inşallah hepimiz sağlıkla alırız kuzularimizi kucağımıza ❤️
Mysaa Daisssyy ben sütten geçtiğini unuttum 2. Gün yedim o akşam sabaha kadar çocuğum çok sancılandı 🥲 üzücü bi anı oldu bana 😀😀 kayısı suyu çok işe yarıyor evet sonrasında normal olacaksa yersiniz o ara biraz kabız olmaya müsait oluyor vücud
Minigim38 Daisssyy walla ilk kalkarken dik kalk nasıl kalkarsan öyle devam edermiş. Kalkmadan önce 1 kase corba vermişlerdi bana. Doğumdan 7 8 saat sonra akşam yemeği vermişlerdi. Süt meyve suyu bisküvi kek falan yiyebilirsiniz. Sütüm 3 4 gün sonra gelmeye başlamıştı. Hayırla kucağınıza alın inşallah 😘🥰
Mysaa Daisssyy bisure evet 😊 birde princ tavuk baklagiller gaz yapıyor aklında bulunsun . Bol su be yeşillik süt yapar 😊
Nrglesim2 Daisssyy sezeryandan sonra nescafe iç bol bol vucuttaki anesteziyi atmaya yardımcı oluyo sütüm gelmiyor diye de sakın strese girme hastane ortamında adam akıllı bişey yenilip içilmediği için gelmiyo eve çıktında illaki gelir inşallah strese girmemeni tavsiye ederim kuru kayısı da tuvalete çıkman için iyi oluyor
Ozay89 Kaliteli mama hangisi peki herkes bir mama ismi verdi siz hangisini almayı düşünüyorsunuz her seferinde doktora sorucam diyorum unutuyorum
Nrglesim2 Daisssyy ben hastanedeyken bebelac almıştım ama bebeğim onu çok sevmedi yukarıdan mamayı veriyorduk aşağıdan beze geçiyordu sonra sma aldık midesinde duruyor😀 bi doyuruculuğu var yani bana göre