Milenasu Kızlar 2 hafta önce test yaptım positiv oldu,programa bakarsak 6+2 haftalık,doktora ne zaman gidilmeli,ilk muayine için?
Aleynaerayy22 Milenasu 8 haftalikken kalp atışı dinleniyor kese görünüyor kan idrar tahlili alınıyor canım
gokce66 Milenasu 7 haftalık olunca bi gidin kalp atışını kesesini vs vs görün sonrasını doktorunuz zaten söyler
_almirasmom Milenasu bnce hemen gıdın , folık asıt baslatabılır bazı kan tahlıllerı alabılır progestan baslatabjlır .. ben adetımw 7 gun vardı ogrendım 3 haftalık gebeymısım megersem hemen progestan yazdı önlem amaclı ve folık asit devam ettırdı
Meliketaka12 Milenasu Ben test sonucunda çift çizgiyi görür görmez gitmiştim bence beklemene gerek yok doktor zaten sonradan seni yönlendiriyor ne zaman geleceğin için
babybmom20 Milenasu allah göstermesin sağlıklı oluşsun bebeğin hamileliğin sağlıklı ilerlesin de birsürü durumla karşılaşabiliriz bence hemen git benim ilk gebeliğim talihsiz olmuştu mesela senin haftanda öyle olacağı da belliydi
Seda020921 Milenasu en iyisi 8haftalıken gidilmeli ben ilk randevuma 9haftalıken gitmiştım hem büyümüş oluyor hem kalp sesi oluyor ☺️
Selinms Milenasu ben ilk 5 bucuk haftalikken gittim keseyi gordum folik asit falan basladik bebegin beyin gelişimi ve daha iyi tutunmasi icin sonrasinda haftaya 6 hafta 2 günlüktü gittim kalp atisini duydum cok sukur bence suanda gidebilirsin kalp atisinida duyabilirsin duyamazsan dahi 10 gun icerisinde kontrol hakkin oluyor haftaya gittiginde cook yuksek ihtimal duyarsin 🫶🏻
seyma9188 Milenasu Öğrendiğimde muhtemelen 5 haftalıktım.6 haftalıkken gittim keseyi gördük.8 haftalıkken bi daha gittim kalp atışını duyduk.
Ela4810 Milenasu canım benim hemen gitmen gerekir. Folik asit başlaman gerekir. Ki hamile kalmadan önce doktorlar başlatıyorlar.
Hilal3425 Bazen aşırı şaşırıyorum ya ben gece nöbetinde öğrendim sabah nöbetten çıkar çıkmaz doktorda aldım soluğu düzenle kan verdim takip ettik yükselişi sonra kese göründü sonra kalp atışı bu süreçte kaç defa gittim doktora bukadar rahat olmak değişik geliyor bana
Ela4810 Milenasu eşine söylesen, kayınvalideye ne oluyomuş ya. Kaçıncı yüzyılda yaşıyoruz. Devletten kendin randevu alıp git