iremuziii Kızlar bitmiyor bu illet yaa valla her dkka yenileniyor hamilelikten mi bu? Çıldırcam artık
Nurbade iremuziii başımın belası mide mi bulandırıyor. 2 hafta sonraya randevu aldım KBB’ye bakalım ne diyecek bişey verecek mi
Bernnnaaaa iremuziii bende çok çekiyorum özellikle 2 gündür boğazlarım yanıyor doktorum bir ilaç verdi mutlaka bunu kullan ciğerlerine inmesin dedi
busrabrbr Nurbade merhabalar ben de çekiyorumbu geniz akıntısını beni mahvediyor aşırı bulantı yapıyor boğazımda hep bişey var sanki cıldırcam, size ne dediler geçti mi şikayetiniz 😢😢
iremuziii zehraKr yok söylemedim baya akıntı söylemesi ayıp burundan sümkürüp çıkarıyorum anında bidaha akıyo yapışıyor yutkunmaktan bir hal oluyorum.
zehraKr iremuziii bende çekindim söylemedim hamilelikte normal dediler daha önce bu poat açıldığında bende sormadım iyi mi yaptım bilmiyorum ama soyleyemem
Nurbade busrabrbr randevu almıştım iptal oldu gidemedim ama 2.trimesterda geçti benim şuan yok. Deniz suyu spreyi veriyorlarmış ama :)
busrabrbr Nurbade ben de 11 haftalığım inşallah benim de ozaman geçer şuan umutlandım söylediğinizle 🙏🏻🙏🏻 Çok teşekkür ederim