Ozlem-18 FtmnrTry benimde beş haftalıkken vardı kesede kanama pruluton iğne progestan fitil kullandım iki ay şimdi tamammen yok oldu bende 13 haftaliginm benim hiç kanamam olmadı ama
FtmnrTry Ozlem-18 Ozlem-18 Ozlem-18 ilk haftalarımda benımde aynı içerde kanama görmüştü ama sızın gibi progestan kullandım kapandı dedi doktorum bi anda 12. Haftamda gelen kanamla tekrardan yenıledi ama biraz kendımı esırgememiştim o süreçte galiba ondan kaynaklı
FtmnrTry Yenianneeee öyleemiii vala moral oldu yaa çok tesekkur ederim her gittigimde bebekte hiç bi sıkıntı cıkmıyo heerseyı gayet güzel ama hep bu benı korkutuyordu ınsallah öylece kapanır benımkıde 🙏
Yenianneeee FtmnrTry kapanır canımcım moralini sakın bozma, ben oturduğum yerden kıpırdayamıyordum 21. Haftaya kadar. Evden dışarı çıkamıyordum, annem bakıyordu. Şimdi çok şükür çok iyiyim sen de öyle olucaksın insallah 🙏😍❤️
FtmnrTry Mello29 evet dıkkat edıyorum herseye aslında 3 yasında bı oglum var onun istekleri ve tuvalet yemegm harıcınde sureklı uzanmaya dınlenmeye calısıyorum doktorumda aynı sızın dedıgınız seylere dıkkat etmemi söyledi