Mge-drkk96 Tugce92 İlk defa kız diyen oldu benim başından beri gönlümden geçen kız ama hayırlısı artık sağlıklı olduktan sonra gerisi önemli değil 🙏♥️🧿
xzxzxzxzxz Gulsen4224 çokk teşekkür ederim 🥰 bugün doktora da sorunca o da kesin değil ama erkek demişti 😍🥰 sana da sormak istedimm
Gulsen4224 xzxzxzxzxz rica ederim ne demek çiçeğim gönlünce olsun inşallah sağlıcakla gelsin annesi 💙🤲
gmzhrn Gulsen4224 canım gerçekten tutuyor mu tahminlerin. yoksa artık isi mi çözdün 🥰 benimde bebek gözüksün de ilk sana fotoğraf atayım. çok merak ediyorum bu sefer
Mge-drkk96 Papiiii Rabbım sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inş sağlıklı olsunlar da hiç önemi yok kız erkek 🙏♥️ Hayırlı sonuçlar alırsınız inş
Papiiii Mge-drkk96 insallah csnim cok tesekkur ederim sende saglikla kucagina al bebegini canim benim insallah
Gulsen4224 gmzhrn yanılmalar olabilir elbette balım ben 10 hafta üstü bebeklerin kafa kemik yapısı nub duruş uyumuna göre yorumluyorum 🌺
Mge-drkk96 annekuzusu_ Bende çok zor öğrendim bu forum bölümune girdiğin zaman sol ust köşede 3 çizgi var onun üstüne basın zaten orda fotoğraf yükle çıkıyor oradan yapabilirsin canım ♥️