Minnoskalpp Merhabalar, yakın zamanda esentepe hastanesinde doğum yapanınız var mı acaba? Ne gibi hizmetleri var onu öğrrenebilir miyim?
Melo11 Minnoskalpp bend burada durayım salı doğumum olacak Esentepe de ☺️ 2 tane emzirme hemşiresi olduğunu öğrendik ben bugün ☺️
_almirasmom Minnoskalpp ozel kliniğe gıdıyorum doktorum medıcabıl anlasmalı ama ıstedım hastane varsa orda dogum yaptırabılcenı soledı esentepede bana yakın sanırım esentepede yaptıracagım 🙏
Bltbrkv Melo11 merhaba,doğumu çoktan yaptınız sanırım.Ben de esentepe de doğum yapmayı düşünüyorum da ilk dogumum olacak benim.Acaba ebeler ve hemşireler nasıl? Dogumhane ekibinde erkek hemşire veya ebe var mi?Genel olarak memnun kaldınız mı
Pamugum02 Ben 4 sene önce orada doğum yaptim hastaneden calisanlarindan cok memnun kaldim hasta bakicilari hemsireleri cok ilgiliydi . Sezeryandan ciktiktan sonra çok üşüme gelmsti bana ,odaya ısıtıcı bile getrmislerdi
Minnoskalpp Oda süsleme ya da şerbet gibi şeyler veya hastane cıkıs setleri felan veriyormuş bazı hastaneler sanırım. Orada var mı acaba
Bmom Minnoskalpp çok bişeyi yok kapı süsü lohusa şerbeti o kadar geçen hafta doğum yaptım hediye de emzirme önlüğü
Pamugum02 Minnoskalpp evet valla smdi baska sehirdeyim bursada olsam yine orda dogururdum ben cok güzel ilgi gördüm memnun ayrıldım
Beyzaserin Bmom bunlar varmı bende orada yapacağım inşallah sorduğumuzda sadece çocuğun ilk muayenesi var demişlerdi bize
Celins_ Minnoskalpp 3 yıl önce esentepe de doğum yaptım. Temizlik hijyen konusunda hiç şüpheniz olmasın.. hasta bakıcılar hemşireler çok ilgili ve güler yüzlülerdi.. onun dışında bi hizmeti yoktu oda süsleme vs. Gibi.. şuan nasıl bilmiyorum sanırım şerbet veriliyormuş sadece.. isterseniz hastanenin anlaşmalı fotoğrafçısı var.. ben de martta doğum yapacağım bekliyorum bakalım😊