y___e Ben bugün doktora gittim lense geçmek için reçete yazdı ama fiyatlar çok yüksek sağ -3,75 sol 4,00 optikte dedi 700 800 arası bir şey eder internetten baktım 500 eder ne yapabilirim bilgisi olan var mı doktor acuvue oasys markasını yazmış reçeteye
Morning-star y___e Ben de o markayı kullanıyorum yillardir ve çok memnunum öneririm. Birkac optikciye sorun ve bikac kutu alicam indirim yapar misiniz deyin. Ben toplu sekilde bi alista 4 5 Kutu falan aliyorum ve her seferinde aynı yerden aliyorum indirim yapiyorlar.
Czn2105 y___e reçetenin resmini atabilir misin buraya hangi şehirdesin gözlükçüyüm ama fiyatlar ortalama 700-800 civarı denildiği gibi maalesef
Bebekadam1_ y___e Benim lens markam da o iki numaram farklı olduğu için iki kutu alıyorum ve toplamda 6 çift yapıyor bir çiftin kullanım süresi bir ay ama temiz kullanıldığında bir buçuk ay falan kullanılıyo ben geçen sene 550 den almıştım en son . İki kutu bitene kadar 8 9 ay idare ediyo aslında o zaman çok uyguna geliyo bence
Halis4169 y___e bende lens kullanıyorum 3 senedir falan hep lensmarketim den alıyorum internet sitesinde iki kutu alınca lens suyunda bedava veya baya indirimli geliyor orayı önerebilirim 💗
y___e Morning-star gittim 2 kutu veriyorlar 700 falan solüsyon bedava veriyorlar burda sadece 2 optik yeri var ikisine de gittim aynı dediler
Czn2105 y___e çift kutu 500tlyi bizde yardımcı olabiliriz ama kargo ücreti olunca pek anlamı olmayacak gibi
Morning-star y___e su an bio true kullanıyorum daha once de opti free kullanmıştım. Bence ikisi de ayni fark göremedim ben.
tecrubesizanneadayi12 y___e doktorun dediği markayı almak zorunda değilsin canım optiğe gittiğinde en ucuzu hangisi diye sor onlar söylerler Ben ucuz marka hangisi diye sorup öyle alıyordum
y___e tecrubesizanneadayi12 hiç sormadım ya aslında internetten baktığımda tek kutusu 219 TL ama optikte daha yüksek gibi geldi benimde kafam karıştı 🤣🤭🤭🌺 teşekkür ederim
y___e Summerwine optikte çok yüksek internetten 2 kutu 430 falan optikte 700 dediler alacak gücün yok şuan
Aaaysee y___e 5 ay önce 700 e almıştım ben simdi daha da pahalanmıştır illa ki normal yani fiyatı mutlaka optikçiden alın riske atmayın göz sonucta ayrıca hamilelikte lens kullanılmaz diye duydum ne kadar doğru acaba bileniniz var mı
y___e Aaaysee hamile değilim bilmiyorum bende kararsız kaldım optikten alırsam çok yüksek ve alacak gücüm yok
havvaana y___e lensi doktorun dediği marka almalısınız çünkü göz çapına en uygun olan markayı veriyor ben de oasis kullanıyorum farklı şehirlerde farklı doktorlarda muayene oldum ikisi de aynı markayı yazdı farklı almayın