emine759 Merhaba, 27 haftalık hamileyim. Evime yakın olduğu için bu hafta Özel Esencan Hastanesinde takibe başladım. Hastane hakkında bilginiz var mı? İlk doğumum olacak. Sanki hiçbir yer güven vermiyor🥹
Kubukargl emine759 Ben gittiğimde memnun kalmamıştım doktorlar çok ilgisiz gelmişti bana kimyasal gebelik geçirdiğimde bile doktor gelip bakmadı bile asistandan bilgi aktardı. Detaylı için gitmek zorunda kaldım yine doktor detaylı baktı evet bilgi verdi ama ağzının içinden duyabilene aşk olsun yani o derece.. ben reyap hastanesine gidiyorum ve memnunum M sizin aklınızı çelmek istemem
Melihaklc emine759 esencanda yengem doğum yaptı doktoru ayrı kendi hemşiresi ayrı bebek hemşiresi ayrı ilgilendi biz memnun kaldık. Sonra ben kendi hamileliğimde gittim Melih beye çok ilgiliydi açıkçası tavsiye ederim
emine759 Kubukargl teşekkürler yanıtınız için 💜 Reyapta hangi doktora gidiyorsunuz öneriniz var mı acaba?
Kubukargl emine759 Bahar mert hocaya gidiyorum ama kendisi çok yoğun sıra bekliyoruz açıkcası birde erhan bey var kendisine bir kaç kere gitme fırsatım oldu hastalarıyla ilgili sorduğunuz bütün soruları çok güzel bir şekilde açıklıyor
Hestiaa Bu hastanede spinal ile doğum yapan bırını sakat bırakmışlardı o yuzden adını duyunca ürperiyorum
elif8selim Doktor ilgisini beğenmediğim için takibi bıraktığım hastane. Ordan sonra Beylikdüzü medilife Ali sunay beye gittim doğumum orda oldu çok memnun kaldım 2. Gebeliğim yine Ali sunay doktorum
Elifimhbvf İki defa gittim doktorları çok ilgisiz hiç sevmedim o hastaneyi doğumda birinin öldüğünü duydum bende o hastaneyle ilgili. Reyap hastanesi güzel bahar hanıma gidiyorum