Dlek_gnel45 Bebeğim otuz haftalıkken döndü ve braz aşağıda olduğunu syledi doktor erken doğum olabilir dedi benim gbi byle bsey yaşayan varmı çok korkuyorum erkenden gelicek diye
Ela4810 Dlek_gnel45 bebekler 24. Haftadan itibaren dönebilirler. Çok normal olduğunu söylemişti doktorum. Valla bana hep erken doğum demişti ilk başlarda kanamam olmuştu plesanta aşağıdaydı. Çok şükür 37+1 ile devam ediyorum. Hiç korkma. Çevremde herkes erken doğum yapıyor.
merve-a Dlek_gnel45 bebeğin dönmüş olması doğacağı anlamına gelmiyor biz uzun süredir doğum pozisyonundayız hiç böyle konuşmadı doktorum aksine son ana kadar tersine dönebilir dedi ama ihtimaller azalır dedi bilemedim🫠
tontonhanim Dlek_gnel45 benim bebeğim de 31. Haftada dönmüştü bana erken doğum falan olur demedi üstelik serklajım var bebek basını dikişlere dayamıs bu iyi birdey 32 de dönerler normalde dedi🤷
damiiss Benim bebeğimde 32 de döndü ve plesantam aşağıdaymış o zamandan beri şükür şuan 36+3 deyiz ama hiç bana erken doğum olabilir falan diye uyarmamışlardı. Ama ben döndüğünü öğrendiğimden beri olabildiğince dinleniyorum ve iş falan yapmıyorum